Yayın Tarihi:05 09 2014 17:18(2885)

Boyabat’ta Hummalı Bir Çalışma Var

Boyabat Kolaz Çayı etrafında hummalı bir çalışma var. Boyabat DSİ ve Boyabat Belediyesi'nin hummalı çalışmasını halk yakından izliyor. Çalışma Boyabat Köprübaşı ve Kalebağı arası ile Köprübaşı ve Bağlar bölgesinde yapılmaktadır. Edinilen bilgiye göre Çay kenarında bulunan eski korkuluklar sökülerek yerine daha modern korkuluklar takılacağı aynı zamanda Köprübaşı ve Kalebağı arasında vatandaşın yürümekte zorlandığı kare taşların kaldırılarak yerine daha modern bir parkeleme yapılarak vatandaşın yolda daha rahat yürüyebilmesi sağlanacak.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabathaberleri.net

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: başkana zaman tanıyın 06 09 2014 23:58
kalebağına nehir üzerinden yolculuk biraz zor.benim de hayallerimi süsleyen bir olay porsuk çayı projesinden kat be kat güzel olur çünkü tarihi doku jeolojik yapı buna uygun.uzun zaman bu konu üzerinde çalıştım ancak büyük kot farkı oluşuyor.bu farkı kapatmak için ortalama 5 metrelik şelale yapılması gerekebilir.diğer alternatifse köprübaşına kadar oluşan kenar setleri uygun ölçülerde yükseltilecek.haliyle köprünün de en az iki metre yükselmesi gerekiyor.su yok diyenler üzülmesin su yukarılarda bentlerle muhafaza edilirse yaz sonuna kadar çayda su olur.bir diğer seçenekse yukarıya doğru nehir tabanının derinleştirilmesi bu daha da masrafsız gibi duruyor.

7. Yorum: inanmayan 06 09 2014 16:57
bende kolaz çayını eskişehir gibi olmasından yanayım boyabatın görsel güzelliğe ihtiyacı var hadi başkanım yapta görelim benim size inancım yoktu bukadarda yapamaz diye beni utandır

6. Yorum: ankaradan 06 09 2014 06:16
sefik baskanim eskisehir porsuk cayindan dahagenis ve gugüzel alana sahibiz.kolaz cayina bu projeyi uygulayin gezi tekneleri koyun kalebagina uzanan yolculuk olsun o kalelerin arasindan gecerek gifilson tekneyle boyabat resmen uçar bu projeyle eskişehir kentparkı örnek alarak yapin baskanim siz yaparsiniz.. gögsümüz kabarsin ankaradan boyabatimizin onu acik

5. Yorum: duyarlı 05 09 2014 22:48
lütfen her zaman yapılan iyi işleri takdir edelim sizden ricamız o yolu kalebağına kadar ışıklandırıp ve şarapcıları ve balicileri aramızda barındırmıyalım

4. Yorum: killikli57 05 09 2014 21:11
çalışmalar gayet güzel ama derenin içinde bir damla su yok... sayın başkan biraz da boyabat'ın unutulmuş yayla köylerine gelip ziyaretlerde bulunun oralarda yaşayan halkın sorunlarını dinlese çok güzel olacak.

3. Yorum: görüş 05 09 2014 20:50
sayın başkanımızilçemizin tek köprüsünede estetik kazandırması lazım kara beton

2. Yorum: hıkkı 05 09 2014 20:27
keşke 5 yıl önce sen gelseydin be başkan

1. Yorum: yenimahleden 05 09 2014 19:46
belediyece boyabata hizmetler iyi.kolaz çayı etrafıda güzelleşiyor.boyabat kalkınıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69982


Tasarım:DtGaNi