Yayın Tarihi:05 09 2014 21:26(1979)

Belediye İş Sendikasından Sinop Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret

Sinop Belediyesinde 2007 yılından bu yana, Belediye yönetimi ile uyum içerisindeki çalışmaları ile dikkat çeken ve tek yetkili sendika olarak bulunan Belediye iş Sendikası bir ilke daha imza attı.

Belediye iş sendikası Sinop İl temsilcisi Nusret Takar, Şube yönetim kurulu üyesi Ufuk Özgenç, Sinop temsilciliği yöneticileri Zabıtaların 188.kuruluş yılı dolayısı ile Sinop Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan sendika yetkilileri;

7 gün 24 saat aralıksız çalışan Zabıta Teşkilatı ve Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir.

Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Sinop Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 188.yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Belediye İş Sendikası

Sinop İl Temsilciliği

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23411


Tasarım:DtGaNi