Yayın Tarihi:06 09 2014 16:54(2121)

Kendimi Yakmazsam Namerdim!

Çok sayıda başarı belgesi olan ve 75 puanın altında kalan okul müdürleri bugün saat 12.30'da Hükümet Konağı önünde başarı ve teşekkür belgelerini yırtarak, bu uygulamaya tepki gösterdi.

Bu uygulama ile görevinden alınan Okul Müdürü Ahmet Alkan, aldıkları çok sayıdaki başarı belgelerini yırtarak, demek ki bunlar başarısızlık belgeleriymiş bunları geri iade ediyoruz.

Ne müdürümüz, ne de şube müdürlerimiz bizi tanımıyorlar, ama bize düşük puanlar verdiler. Şuanda yanlarına gidelim eğer beni Ahmet olarak biliyorsa ben bu memleketi terk ederim, bizi tanımıyorlar, birileri isimlerimizi verdi ve bize düşük puan verdiler, ne şube müdürü, ne müdürleri bizi tanıyorsa namerdim. Bu memlekette bir çok çocuğu ben okuttum, şu Sinop’ta bir tane kişi varsa bizi sevmeyen isim olarak söylesinler kendimi bu meydanda yakmazsam namerdim. Amacımız koltuk değil ben 35 yıldan beri eğitim-öğretimin içindeyim. 20 yıldır okul müdürüyüm, konu bu değil konu bize yapılan haksızlık dedi.

Haber: A. Fatih Yılmaz - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: önder 07 09 2014 04:53
yeter artık atanmayan bir sürü genç öğretmen var emekli olda yerin boşalsın 12 yıdan beri bu iktidar döneminde de müdürsün daha ne peşindesin

1. Yorum: boyabatlı 06 09 2014 18:18
işde fişleme ayrımcılık ötekileşdirmek budur buda akp adaleti siyaseti yazıklar olsun ben ne bir memurum ne bir esnafım nede bir cıkar peşinde koşan biiriyim ama bu yapılanlar hiç bir siyasete yakışmayan bir adaletin belgeleridir akp kadrolaşmak ugruna yaptıgı bu adaletsizligi ve buna alet ve yalakalık yapanlar acaba ileriki zmanlarda kendilerine aynı duruma düşecekleri hiç akıllarına gelibde biz böyle işleirn önünü nasıl açdık diye vicdan azabı duymayacaklarmı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

16258


Tasarım:DtGaNi