Yayın Tarihi:06 09 2014 20:09(1508)


Twitter'dan Eleştirdi


TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanlık seçimi dolayısıyla yapmış olduğu kongre için sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden eleştirilerde bulundu.


Twitlerinde CHP'ye yüklenen ERSOY paylaşım mesajlarında şu ifadeleri kullandı:

.........
"CHP Kongresinde 204 kişi KK'ya destek imzası verip oylarını İnce'ye vermişler.Demokrat! özgürlükçü! dikdatörlüğe karşı partide neden acaba?"
.........
"İşin içinde seçim varsa adayım hafız diye övün ama cuma namazı vakti bütün milletin gözünün içine baka baka kongre yap. İşte bu Bizim CHP!"
.........
CHP Kongresini izliyoruz. Heyecana bakın ki,Genel Başkan konuşuyor, O'nu aday gösteren vekiller bile uyuyor.
.........
Koca CHP'nin düğün salonunda yaptığı kongreyi ibretle izliyoruz. Kendi yol arkadaşlarından korkarak Kongre yapanlar kime umut olabilir ki?
.........




Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: tivitci 08 09 2014 19:01
bir zamanlar tivit mivit yutub mutub yasakdı. elhamdulillah şimdi serbestte herkes kafasına göre birilerine tivitler atıp duruyor.yaşasın özgürlük dostlar.

6. Yorum: güzel 08 09 2014 00:17
sayın vekilim sizin işiniz zaten başınızdan aşkın bunlarla uğraşmayın siz herzaman yaptığınız gibi çalışın mecliste elinizi indirin kaldırın zaten demokraside böyle olur indir kaldır

5. Yorum: tarantino 07 09 2014 02:44
siz bırakın chp yi falanda işidin 49 rehine ne oldu ona cevap verin.tc devletinin yakın tarihte böyle bir utancı yok.ölümündede olsa o 49 rehinenin riske girme pahasınada olsa devlet bu rezilliğe son vermeli.pkk bile ezidiler için sincar dağına müdahele etti.koskoca devlet rehinesini seyrediyor.ağrı dağında pkk şov yaptı onu açıklayın.birde unutmayın ve artık kafanıza sokun ki 13 yıldır iktidarda olan akp chp değil.artık muhalefet değilsiniz lütfen.din istismarınada gerek yok.o konuya girersek dinimizde soygunda yok yolsuzlukta yok ayakkabı kutularına devletin parasını doldurmakta yok.yüce dinimizde kurallar bir bütündür işimize gelen yeri konuşup işimize gelmeyen konuları örtbas edemeyiz.

4. Yorum: çoraklı 07 09 2014 02:28
iyi de size ne chp'nin iç meselesinden. kendi kongrenizde oynanan tiyatroya bakın siz.

3. Yorum: ah be vekilim... 07 09 2014 02:16
-- evet chp, akp gibi sözde değil uygulamada demokrat ve özgürlükçü! genel başkan olmak için bir aday çıkıyor, genel başkanını da eleştirerek düşüncelerini açık ve net olarak söylüyor! delegeler kendi düşünceleri doğrultusunda oy kullanıyor ve sonuçta adaylar yine el ele birlik ve beraberlik mesajı veriyorlar. akp'de böyle durumlar olmadığı için sizler için şaşırtıcı oluyor tabiki!
-- illaki dini siyasete alet etmeden bir eleştiri yapamıyorsunuz! rüşvet ve yolsuzluk olayları bir şekilde kimilerinin üzerinde kara bulutlar olarak dolaşırken,bunları görmezden gelirseniz, sizleri kadir geceleri bile günahlarınızdan arındıramaz!
-- kutsal kitabımızda "israf etmek günahtır" "allah israf edenleri sevmez" der.ve sizler bu fakir milletin parasıyla bol israflı kongreler yapıyorsunuz! şimdi kalkıyorsunuz sade bir kongreyi alaya alır şekilde eleştiriyorsunuz!

2. Yorum: boyabatlı 06 09 2014 22:00
bunlardan bi cacık olmaz,böyle gelmiş böyle gider

1. Yorum: hüseyin cömert 06 09 2014 20:49
evet işte bir din istismarlığı daha....sayın vekilim cuma namazı kılıpta ülkeyi soyanlara ne demeli acaba....örneğini boyabatta göstereyim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104566


Tasarım:DtGaNi