Yayın Tarihi:07 09 2014 23:02(4457)


Yıldız Kırtasiye
törenle hizmete açıldı

İşletmeciliğini Çözüm Yayınları Karadeniz Bölge Dağıtım Yetkilisi Mehmet Maviş’in yapmış olduğu “Yıldız Kitap ve Kırtasiye” 6 Eylül Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete girdi.

Hizmete açılan Yıldız Kırtasiye’de öğrencilerin tüm kırtasiye ihtiyaçlarının yanı sıra, bilgisayar ortamında ders çalışabilmeleri ve ödev çıktı alabilmeleri için 2 adet bilgisayar bulunuyor.

Yıldız Mahallesi Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi giriş kapısı karşısındaki yerinde yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış töreni Pervane Camii İmam Hatibi Hüseyin Köroğlu tarafından Kur’an-ı Kerim okunması ve sonrasında yapıan dua ile başladı.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Yıldız Kitap ve Kırtasiyenin ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulunan birer konuşma yaptılar.

Yıldız Kitap ve Kırtasiye mağazasının açılış kurdelesini 22. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Mustafa Öztürk, AK Parti MKYK Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan,  Yıldız Kırtasiye işletmesinin sahibi Mehmet Maviş’in babası Rasim Maviş birlikte kestiler.

Açılışa gelen davetliler kurdele kesimi sonrasında mağazayı gezdiler.

Yıldız Kitap ve Kırtasiye işletme sahibi Mehmet Maviş açılışla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında, “İlçemizde ihtiyaç duyulan yeni bir işletmeyi Yıldız Kitap ve Kırtasiye mağazamızı dualarla açtık. Rabbim utandırmaz inşallah. Öğrencilerimizin her türlü test, yardımcı kitap, kırtasiye ürünleri ile hizmetinde olacağız. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm davetlilere teşekkür ederim” diye konuştu.

Açılış pasta ve meyve suyu ikramı ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: ali yaylaoğlu 08 09 2014 19:10
hayırlı uğurlu olsun, bereketli kazanç ve hayırlı hizmetler olsun inş.

6. Yorum: vatandaş 08 09 2014 18:04
hayırlı olsun ...

5. Yorum: hakbal 08 09 2014 14:46
hayırlı uğurlu olsun mehmet kardeşim inşallah bol bol rızıklar kazanırsın.

4. Yorum: ilhan şahin 08 09 2014 14:12
hayırlı uğurlu olsun.allah bol kazanç versin

3. Yorum: niyazi öztürk camikebir m ... 08 09 2014 04:37
mehmet bey hayırlı uğurlu olsun. rabbım bol bereketli kazançlar versin. ilçe dışında olduğum için katılamadım. hayırlı olsun.

2. Yorum: m.etyemez 08 09 2014 03:10
hayırlı uğurlu olsun bereketli kazançlar eyleye

1. Yorum: abdullah heybeci 08 09 2014 01:03
hayırlı, uğurlu olsun...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

99607


Tasarım:DtGaNi