Yayın Tarihi:08 09 2014 17:10(1652)

Durağan Belediyesi Şünnet Şöleni ile 100 Çocuğu sünnet ettirdi

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan yaptığı açıklamada;

"Bugün düzenlemiş olduğumuz Sünnet Şölenimizde 100 evladımızın sünnetlerini yaptırarak erkekliğe ilk adımı atmalarına vesile olduk.

Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve yüzlerinde sevinç yaptığımız çalışmaların ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Sünnet olacak 100 çocuğumuzla birlikte ailelerinin de heyecanını ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Belediye olarak çocuklarımız için yaptığımız hizmetler bizlere büyük mutluluk veriyor.

Sosyal desteklerimiz ve buna benzer hizmetlerimizle çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerini amaçlıyoruz. Bugün bizim için en mutlu günlerden birisidir. Belediye olarak okullarımızın çevre temizliklerini yaptık, bundan sonrada okullarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri en büyük amaçlarımızdan bir tanesidir.

Belediyecilik sadece kaldırım, yol, kanalizasyon çalışmalarından ibaret değildir, sosyal belediyecilikte bizler için önemlidir. Bu bağlamda da biz bu yıl düzenlediğimiz sünnet şölenimizi ve diğer gerçekleştireceğimiz sosyal etkinliklerimizi artırarak sürdüreceğiz.

Bugün şu anda kutladığımız şölenimizde 100 yavrumuz erkekliğe ilk adımını attı. Önümüzdeki yıllarda daha fazla evladımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Yavrularımızın hijyenik ortamlarda sünnetlerini gerçekleştiriyoruz ve onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Burada da mütevazı bir şölenle bunu sonlandırmış bulunuyoruz.

Bugün erkekliğe ilk adımı atan yavrularımızı tebrik eder, sağlık mutluluk ve başarı diliyorum. Onların memleketimize, milletimize, Durağan’ımıza faydalı evlatlar olmasını diliyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395394


Tasarım:DtGaNi