Yayın Tarihi:08 09 2014 17:32(3309)

Boyabat Yıldız Koleji Yeni Eğitim Dönemine Hazır

2014 – 2015 Eğitim öğretim sezonunun açılmasına kısa bir süre kala, okullardaki tamir ve tadilat işleri tüm hızıyla devam ediyor. Boyabat’ta eğitim hizmetleri veren Özel Boyabat Yıldız Koleji, yeni yüzüyle eğitim sezonuna hazır hale getirildi.

Yeniden restorasyon çalışması yapılarak farklı bir çehre kazandırılan Özel Boyabat Yıldız Koleji, yeni yüzüyle farklı bir yapıya sahip oldu. Açıldığı günden bu yana elde ettiği başarılarla adından söz ettiren kolej, yeni eğitim öğretim sezonuna da iddiali bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

Okulun dış kısmından yapılan mantolama ve boyama işlemleri ile birlikte binanın daha ihtişamlı bir hale getirildiğini ifade eden Okul Müdürü Erdoğan Çivici, binanın iç kısmında da çeşitli değişiklikler yapıldığını söyleyerek yeni eğitim ve öğretim sezonuna başlayacaklarını söyledi. Tek amaçlarının Boyabat’ın eğitimine katkıda bulunmak olduğunu sözlerine ekleyen Çivici, sağlıklı bir eğitimin ancak sağlıklı bir yapı içerisinde verilebileceğine dikkat çekerek, ‘‘Binamızın dış kısmını yeniden mantolama usulü ile yaptık. Cam ve pencereler değiştirildi. Okulumuz yapılan değişikliklerle modern bir yapıya kavuşturuldu. Kaliteli bir eğitim için hazırız.’’ dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47091


Tasarım:DtGaNi