Yayın Tarihi:08 09 2014 23:46(2422)

 

Başkan Çakıcı minik öğrencilere hediye dağıttı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 2014-2015 Yeni Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte okulları gezerek, eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan anasınıfı öğrencilerine hediye dağıttı.

İçerisinde kırtasiye türü hediyelerin bulunduğu paketleri öğrencilere takdim eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya hediye dağıtımında İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygin Atinkaya eşlik etti.

Okulları ziyareti esnasında öğrenci ve veliler ile bir süre sohbet eden Başkan Çakıcı, "Yeni bir eğitim ve öğretim yılının başlangıcının ilk günündeyiz. Eğitime destek amacıyla anasınıfı öğrencilerimize hediyeler verdik sevindirdik. Çocuklar bizim geleceğimiz herşeyimiz. Onların tebessüm etmesi bizim yüzümüzün gülmesi demek. Ülkemizde durum böyle iken İslam coğrafyasının çoğu bölgesinde çocuklar katlediliyor. Sokakta oynayan, plajda oynayan çocuklar katlediliyor. Onlar bu öğrencilerimiz kadar şanslı değil. Eğitim hakları ellerinden alındı. Gülüşlerini silahların gölgesinde bıraktılar. Eğitim görmek için inşa ettikleri okulları, sınıfları ölümden kaçanlar için sığınak haline getirildi. Kalem tutan eller silah tutar hale geldi. Bu yüzden içerisinde bulunduğumuz durumu iyi idrak etmeli ve cennet vatanımızın kıymetini bilmeliyiz, bu kardeşlerimize ve ülkemizi idare eden idarecilerimize bol bol dua etmeliyiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, eğitim ve öğretim yılın başlaması sebebiyle öğretmenleri de kutladı ve öğretmenlerle de bir süre sohbet etti.

Öğretmenler ve öğrenciler, Boyabat Belediyesinin okullarına böyle bir katkı sağlamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek  Başkan Çakıcı’ya teşekkür ettiler.

 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: meraktan 12 09 2014 15:50
bakalım 11 katlıların sonu ne olacak ? sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu...11 kat olarak devam mı , yıkılacakmı yoksa tıraşlanacakmı ? ...merak ediyoruz işte.

8. Yorum: kemaldedeli 12 09 2014 03:20
bravo hüseyin cömerte dostlar.adam tek başına cesurca haksızlık ve hukuksuzluklara karşı mücadele ediyor.

7. Yorum: bilgi 10 09 2014 19:08
andımızı bilmeyende yazıyor ...

6. Yorum: süleyman 09 09 2014 15:04
artık iş zamanı başkan.az laf çok iş.reklamı şatafatı bir kenara bırakalım.kolları sıvayalım, bismillah çekip ben boyabatımız için ne yapabilirimin hesaplarını yapın.tarih tekerrürden ibarettir.gelen gider.önemli olan yıllar sonra şu partiden bir başkan vardı parti ayrımı yapmaksızın herkesin işini yaptı, ilçemize güzel hizmetler sundu dedirtmek var bir de kötü hatırlanmak var.güzel hatırlanmak adına haydi başkan artık iş başına!..

5. Yorum: haklının yanında 09 09 2014 06:14
sayın başkanım,ve milli eğitim müdürüm eğitim kurumlarını gezerken hediye dağıtırken ve başarı temennilerinizi dilerken acaba sorunlarıda görebiliyormusunuz.boyaba
t ilçemizin ilk ve tek okulu olan inönü ilkokulunun sınıflarına ve eski çağdan kalma gibi dışarıda bulunan tuvalete baktınızmı.yeni başlayan ilkokul talebeleri ahır gibi sınıflardamı okuyacak ve ihtiyaçlarınıda sokaktamı karşılayacaklar.lütfen görüntü yapmayında kötü görüntüye bir göz atın isterseniz.teşekkürler...

4. Yorum: siyasi 09 09 2014 02:08
boyabat ta ki bütün siyasilerden birazda üniversite sorunları ile ilgilenmesini talep ediyoruz. 3 senedir burada ogrenciyim okul yönetimi dışında bir kişi bile gelip bu üniversitede ki öğrenci ne yapıyor diye ilgilenen olmadı. başka memleketlerde üniversite el üstünde tutulur iken boyabat ta ilgi alaka sıfır.

3. Yorum: yorumsuz 09 09 2014 01:22
yboya gitmiyo da anasıfına dağıtıyo en çok ihtiyaç sahibinin bulunduğu okulun ybo olduğunun neden kimse farkında değil acaba

2. Yorum: hüseyin cömert 09 09 2014 01:20
anlaşıldı sayın çakıcı toplantı yaparak bizi davet etmeyecek herhalde.en iyisi toplantıyı ben yapayımda çakıcıyı davet edeyim bari

1. Yorum: hüseyin cömert 09 09 2014 01:13
evet sayın çakıcı....çocuklar bizim geleceğimiz onun için 11 katlı binaların yapımına müsaade etmeyelim.sağlık açısından ayda bir olsun çöp bidonlarını yıkayalım veya dezenfekte edelim. devletin ilçemize 13 yılda yapacağı bir okulu reklam konusu yapmayalım,daha nice okullara diyelim. evet sayın çakıcı...cennet vatanımızın kıymetini bilelim,onun için tc ibaresini resmi kurumdan sökenlerin,ne mutlu türküm demeyi yasaklayanların,andımızı okuldan kaldıranların izinden gitmeyelim evet sayın çakıcı....ülkemizi idare edenlere bol bol dua etmeliyiz,ama bunlar kim bu duayı hakedenler,mesela atatürk,mesela vatan uğruna şehit ve gazi olanlar.yazacak çok şey var çakıcı ama sözün bittiği yerdeyiz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113092


Tasarım:DtGaNi