Yayın Tarihi:09 09 2014 00:00(2216)

@FUATAVNİ: Polislerin Listesi pkk'ya Verildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP içinden son dakika bilgileri paylaşan Twitter fenomeni '@fuatavnifuat', yine kan donduran bilgiler verdi.

@fuatavnifuat,"KÇG’nin operasyon ekibiyle, algı ekibi iki koldan çalışma yürütüyor. Operasyon ekibi Ala-Fidan’ın, algı ekibi Varank’ın kontrolünde." dedi.

"Fidan-Ala fişledikleri emniyet mensuplarını Güneydoğu ve Doğu’ya gönderdi ve tamamen savunmasız bıraktı." diyen@fuatavnifuat, "Operasyon ekibi, polisini ve vatandaşını örgütün kucağına bırakmakta tereddüt etmezken algı ekibi de ‘abi-ablalar’ üzerine plan yapıyor." bilgisini paylaştı.

İşte Fuat Avni’nin Twitter hesabından yaptığı o açıklamalar;

1. KÇG’nin operasyon ekibiyle, algı ekibi iki koldan çalışma yürütüyor. Operasyon ekibi Ala-Fidan’ın, algı ekibi Varank’ın kontrolünde

2. Yeni planlar devreye sokuluyor. Fidan-Ala fişledikleri emniyet mensuplarını Güneydoğu ve Doğu’ya gönderdi ve tamamen savunmasız bıraktı.

3. Fidan’ın örgüt içindeki adamları vasıtasıyla Doğu’ya gönderilen emniyet mensuplarının listesi örgüte verildi. Kuzu kurda teslim ediliyor.

4. Fişlenip Güneydoğu ve Doğu’ya gönderilenlerin çoğu KCK operasyonlarını yapan ve Çözüm Süreci’ni tıkayan kişiler diye lanse ediliyor.

5. KCK içindeki MİT’çiler Emniyetçi’lerin yanı sıra fişlenmiş işadamlarına da her türlü baskıyı uyguluyor. KCK adıyla para cezası kesiliyor.

6. Operasyon ekibi, polisini ve vatandaşını örgütün kucağına bırakmakta tereddüt etmezken algı ekibi de ‘abi-ablalar’ üzerine plan yapıyor.

7. Varank’ın, Sosyal Medya’da ardından Havuz Medyası’nda uygulamaya koyacağı plana göre Cemaat mensuplarına ahlaksızlık isnat edilecek.

8. Plana göre ‘Abi ve ablalar biraraya gelip ahlaksızlık yapıyor, asıl Mut’a Nikahı bunlar arasında yaygın’ denerek algı çalışması yapılacak

9. ‘Cemaat, Muta’ya karşı değil mi?’ çıkışına ‘MİT bunları tespit etmişti, ahlaksızlıklarını örtmek için böyle davrandılar’ diyecekler.

10. KÇG’nin Cemaat’i kamuoyunda ahlaksız göstermek için yapacağı algının en önemli nedeni okullarına ve yurtlarına kayıtları engellemek.

11. KÇG’nin son toplantısında Dar Oligarklar, ‘Cemaat’i bitirmek için tabanın kafasını karıştırıp dağılmasını sağlamalıyız’ dediler.

Haber: aktifhaber.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: alperenhan 11 09 2014 22:20
millet duymuyor görmüyor ne de olsa duble yolumuz var boşuna yormayın kendinizi...

3. Yorum: idris 11 09 2014 14:30
ne yani biz şimdi kim olduğunu bilmediğimiz bir insanamı inanalım. yapmayın allahınızı severseniz, yazan kimdir? adammıdır?, kadınmıdır? hangi millettendir, müslümanmıdır? gayrimüslimmidir? dürüstmüdür?, yalancımıdır? yani çıksını birisi çakma bi isimle ülkenin gündemi ile alakalı üst derece bilgiler versin, eğer verdiği bilgiler olumsuz ise hükümet karşıtları, olumlu ise hükümet taraftarları alkış tutsun, ama kimsede sormasın yav arkadaşım sen kimsin? adını bile söylemekten imtina eden birine biz niye inanalım, daha adını doğru söylemeyenin bu kadar ciddi konularda ki söylediklerine nasıl inanalım. ne fuatavniymiş arkadaş, memleket harbi hayal ülkesine döndü...

2. Yorum: vatandaş 11 09 2014 04:56
başka nasıl susturacaklar bu polisleri doguya gönderip devlet pkk ile işbirliği yapıp o polisler i ortadan kaldıracak lar akp planı işte bu

1. Yorum: boyabatlı 09 09 2014 15:08
minareyi çalan kılıfı hazırlamış bile


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235402


Tasarım:DtGaNi