Yayın Tarihi:09 09 2014 00:20(2459)

Okullarımızda Uyum Eğitimi Başladı

İlçemizde bu gün itibarıyla anaokullarımız, 1. Sınıfa kayıt olan öğrencilerimiz ile 5. Sınıfa gidecek öğrenciler için ilk ders zili çaldı.

Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerin okula uyumlarını kolaylaştırmak için başlatmış olduğu okula uyum programı çerçevesinde öğrencilere okulun bölümleri, okul kuralları gibi konularda bir hafta süreyle eğitim verilecek.

Okullarda eğitimin başlamasıyla beraber Belediye başkanlığımızca öğrenciler için hazırlanan kırtasiyeden oluşan hediyeler bütün okullarda öğrencilere ulaştı. Uyum Eğitim dolayısıyla okullar Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya tarafından ziyaret edilerek öğrencilere hediye dağıtıldı. Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü öğretmenler ve velilerle sohbet ederek yeni öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: motorcu ustası 10 09 2014 16:33
hayırlı uğurlu olsun. mesleki ve teknik eğitime önem verilmesi lazım. eml ye bir motor bölümü açılmalı. sanayide çok motorcu ve oto elektrikçi var.yeni tip beyinli otolardan anlayan usta yok . millet kastamonuya samsuna gidiyor tamir işleri için.bu manada teknolojiye uygun, yeni tip beyinli motorlardan anlayan motor ustaları yetiştirmek gerekir.

5. Yorum: gören göz 10 09 2014 00:15
inönü ilkokulu tarihi bir okul olduğundan. binada herhangi bir tadilat yapılamıyor.gidip bakarsanız. tuvaletlerin onarımı yapılıyor. okullar açılmadan onarım bitecek. bütün sorun 13 hazirandan sonra görevden alınan müdürlerin okullarına sahip çıkmaması.

4. Yorum: boyabatlı 09 09 2014 21:26
çok hoş bir görüntü olmuş gururnduydum fakat bu inönü okulu denilen yerin tuvaleti okuldan 100 metre uzakta sayın müdürüm ve başkanımdan rica ediyorum bukonuya umarım ele atmaları gerekir diye düşünüyorum çünkü hangi çağdayız çocuk dersten tuvaleti geldiğinde kışın soğukta terli ve üzerinde hırkası olmadan tuvalete gittiğinde hemen hasta olacaktır.bunun bilinmesini ve bir çare bulunmasını rica ederim kaymakam veya bütün amirlerimizve sorumluluğu olanlardan.okulun arka tarafından kapı açıp koridor gibimi yaparlar nasıl yaparlar allah rızası için bu konuya el atılmasdını rica ediyorum hayırlı günler diliyorum allaha emenet olun sorumlu kardeşlerim.bugünün yarınıda var çocuklar hepimizin geleceğidirrrrrrrrrrrrr.

3. Yorum: mehmet akifli 09 09 2014 18:07
mehmet akife gittin dağıttın orayı, öğretmen lisesine gitti dağıttın ordaki kadroyu, okulu... şimdi milli eğitimdesin. elini attığın iflah olmuyor maazallah

2. Yorum: haklının yanında 09 09 2014 06:13
sayın başkanım,ve milli eğitim müdürüm eğitim kurumlarını gezerken hediye dağıtırken ve başarı temennilerinizi dilerken acaba sorunlarıda görebiliyormusunuz.boyaba
t ilçemizin ilk ve tek okulu olan inönü ilkokulunun sınıflarına ve eski çağdan kalma gibi dışarıda bulunan tuvalete baktınızmı.yeni başlayan ilkokul talebeleri ahır gibi sınıflardamı okuyacak ve ihtiyaçlarınıda sokaktamı karşılayacaklar.lütfen görüntü yapmayında kötü görüntüye bir göz atın isterseniz.teşekkürler...

1. Yorum: haydi çocuklar okula... 09 09 2014 04:58
haydi çocuklar okula dedik ama, bunun yanına haydi veliler sizlerde okula diyeceğiz! tabiki daha çok okula yeni başlayan öğrenci velileri için olacak vede devamlı olacak gibi...
neden gibi dedik? ilçemizde kimi okullar ilkokul,ortaokul diye ayrıştırmalar olmuş! kimileri sabahçı-öğlenci olmuş! 6-7-8-9 yaşlarındaki ilkokul öğrencileri esentepe mah.den fatih ilkokuluna gelecekler! o minicik adımlarla git git bitmez! orta da ana cadde geçilecek! hiç bir veli çocuğunu karşıya geçirmeden içi rahat edebilir mi? günler kısalacak sabah karanlığında uykulu gözlerle okula hazırlanış ve okula gidiş,akşam karanlığında eve dönüş! sonra kalkıp eğitimde kalite nutukları atacağız! hani hatırlarsanız 4+4+4 eğitim sistemini siyasal iktidar kimlere sorarak hazırlamışlardı? bir tek tarafsız uzman eğitimcilere sormamışlardı! böyle eğitim sistemi,çocuklarımıza eğitim vermek değil,eziyet etmektir! her şeye rağmen, çocuklarımıza başarılı bir eğitim yılı dileklerimizle...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77791


Tasarım:DtGaNi