Yayın Tarihi:09 09 2014 03:58(2219)

Durağan’da Yeni Hükümet Konağı İçin Yıkım Başladı

Durağan ilçesine modern bir hükümet konağının yapılması için yıkım çalışmaları başladı.

İlçenin kurulmasından bu yana hizmet veren ve çağımızın ihtiyaçlarına karşılık veremeyen mevcut Hükümet Konağının yenileme çalışmaları kapsamında; Yeni Hükümet Konağı İnşaatı için sağlık ocağı ve kütüphane alanında bulunan binalar yıkılmaya başlandı. Yeni hükümet konağı yer tesliminden itibaren 850 gün içerisinde yapılarak hizmete açılacaktır.

Önümüzdeki hafta içersin de Yeni Hükümet Konağı için temel atma töreni düzenlenecek. Törene İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın katılması bekleniyor.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: mert ali 09 09 2014 16:34
durağana yeni hastane yapılması yeni hükümet konağı yapılması elbette güzel şeyler. ama durağan'a nüfusu artırıcı projeler lazım. açık ceza evinin açılması gibi, meslek yüksek okulunun açılması gibi. yoksa bunları yapılması bir işe yaramaz. nüfus herseyden önce gelir. durağan'ın siyasetçilerinde iş yok , yoksa durağan hakikaten değeri bilinse çok güzel memleket.

1. Yorum: durakhanlı 09 09 2014 15:39
varmı yeşil durağan gibisi dostlar.ne güzel yer memleketim durağan , ne şirin yer.durağanda doğa turizmi geliştirilmelidir. bilirsiniz turizm altın yumurtlayan tavuktur. ama turistleri kazıklarsak altın yumurtlayan tavuğu kesmiş oluruz.buda biline.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

409055


Tasarım:DtGaNi