Yayın Tarihi:09 09 2014 17:17(2081)

BOY-DER
Güz Şenliği ve Piknik Düzenledi

Güz şenliğine yağmurlu havaya rağmen ilgi yoğundu.

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği BOY-DER Güz Şenliği diye adlandırdığı piknik düzenledi. Ankara Bağlum Kılıçlar Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe havanın yağmurlu olmasına rağmen  katılım yoğundu. Hemşehrilerimize hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Süleyman Aşçı uzaktan, yakından katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür etti. Bir selamlama konuşması yapan Genel Sekreterimiz Kenan Güllü de hemşehrilerimize teşekkür etti, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Çuval yarışması, yumurta yarışması, halat çekme yarışması, iğne yarışması ve en güzel halk oyunu oynayan yarışma birincileri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi

Programa Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Ali Toköz ve Encümen Uğur Akdeniz yanı sıra köy dernek başkanları katıldığı görüldü. Halkla ilişkiler başkanı Metin Çağlar sunuculuğu üstlendi. Sanatçılar Galip Kılıçel ve Damla katılımcıları coşturdu. İsmail Akpınarlı yönetimindeki Davul Zurna ekibi ile eğlence zirve yaptı. 200 çekilişin gerçekleştiği çekilişte zarflarda boş çıkmadı, etkinliğin en büyük çekiliş hediyesi büyük boy bisiklet Buket Yıldırım hanımefendiye çıktı. Hemşehrilerimizin menmun ayrıldıkları görüldü.

Başkan Süleyman Aşçı 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın cefakar vefakar öğretmenlerimize geleceğimizin teminatı yavrularımıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle başta, Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi  Rahmetle, şükranla, saygıyla anıyorum, ruhları Şad Olsun dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34331


Tasarım:DtGaNi