Yayın Tarihi:11 09 2014 17:23(1392)

Aşçı'dan Tebrik ve Teşekkür

Kısa adı BOY-DER olan 1968 yılından beri Ankara'da faaliyetlerine devam eden Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği Başkanı Süleyman Aşçı, Boyabat Kaymakamlığı'ndan, Hatay Vali Yardımcılığı'na atanan Bilal Bozdemir'i yeni görev yeri olan Hatay Vali Yardımcığı için kutladı ve ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Aşçı, kaymakamımızın görev süresi boyunca hem Sivil Toplum Örgütleri'ne hem ilçemize hizmet noktasında üstün gayretleri olmuştur. Bu anlamda kendilerine kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum ve yeni görevinde üstün başarılar diliyorum dedi. Süleyman Aşçı,  Durağan Kaymakamımız Davut Düzgün beyi Elazığ Maden ilçesi Kaymakamlığına atanmasından dolayı kutladı ve başarılar diledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79808


Tasarım:DtGaNi