Yayın Tarihi:12 09 2014 22:37(2421)

 

Ağır Ceza Reisinden Başkan Çakıcı’ya ziyaret

İlçemizde yeni göreve başlayan Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özlem Eren Bahadır ve  Savcı Uğur Bahadır geçtiğimiz günlerde kendisine makamında tebrik ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Çakıcı ise, Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özlem Eren Bahadır ve Savcı Uğur Bahadır’a iade-i ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanlığı makamında 1 saate yakın süren görüşmede, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hukukçu misafirlerine, Boyabat Belediyesi olarak İlçemizde gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.

Sohbet havasında geçen görüşme sonrasında Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özlem Eren Bahadır ve Savcı Uğur Bahadır Belediyeden ayrıldı.


 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58679


Tasarım:DtGaNi