Yayın Tarihi:12 09 2014 23:55(1754)

 

Kaymakam Bozdemir’den
Başkan Çakıcı’ya veda ziyareti

Boyabat Kaymakamlığı görevinden Hatay Vali Yardımcılığı görevine atanan Bilal Bozdemir, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlar Kararnamesi ile Boyabat Kaymakamlığından Hatay Vali Yardımcılığına atanan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Görev süresi içerisinde Boyabat’ta güzel işlere imza atma fırsatı bulduklarını ifade eden Kaymakam  Bilal Bozdemir, "Boyabat’ta çok güzel dostluklar kurduklarını belirtti. Kaymakam Bozdemir gittiğimiz yerde de Boyabat’ta yapılanların takipçisi olacağız. Kapımız herkese açık. Boyabat’tan ayrılmadan önce görev sürem içerisinde bana destek olan Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

"Boyabat’a ve Köylerine güzel hizmetlerinden ve katkılarından dolayı tüm Boyabat’lı hemşerilerimiz adına Kaymakamımız Sayın Bilal Bozdemir Beyefendiye teşekkür ediyorum” diyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Kaymakam Bozdemir’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112349


Tasarım:DtGaNi