Yayın Tarihi:13 09 2014 00:32(3262)

 

Yüzme havuzu bayanlara açılıyor

Boyabat Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın talimatlarıyla Cumartesi günleri bayanlara hizmet vermeye başlıyor.

 Bölgede bir ilke imza atarak ilçeye Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu kazandıran Boyabat Belediyesi, bir ilke daha imza atarak, Boyabat ve komşu ilçeler olan Durağan ve Saraydüzündeki bay ve bayan hemşerilerimizi havuz keyfi ile tanıştırıyor.

Konu ile ilgili olarak Basın Büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Yüzme Havuzumuz yarından(13 Eylül Cumartesi) itibaren bayan yüzme hocası eşliğinde bayan kardeşlerimizin hizmetine açılıyor. 11-21 saatleri arasında bayan kardeşlerimiz havuzumuzda gönüllerince bu eğlenceli spordan faydalanabilecekler, bayan kardeşlerimizle  ilgili vaat ettiğimiz projelerimiz var. Bunları da bir bir hayata geçireceğiz. Belediye olarak hizmetlerimiz artarak devam edecek ” diye konuştu.

Boyabat Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinden yapılan açıklamada, havuza gelen bayanların yanlarında; bone,terlik, havlu ve mayo gibi havuz eşyalarını yanlarında getirmelerinin gerektiği ifade edildi. Aksi halde getirmeyenlerin bu hizmetten faydalanamayacakları belirtildi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: bayan vatandaş 14 09 2014 18:49
güzel bi gelişim boyabat için ama şöyle bakıldığında bayan yok kız çocukları bende bir bayanım yüzme öğrenmek istyorum ama yüzme hocası erkek diye kime katılmıyor bende tek başıma gidemiyorum havuzumuz var mümkünse bayanlaraysa bayan hocası bulunsun bayanlarda katılım olsun bayanlar açıldı denilmeisnden de kız çocuklarınada açıldı demek daha mı doğru ne şuanki karede

2. Yorum: belediyeci 14 09 2014 02:15
1.yr.arkadaşın dediği gibi,havuz zaten üçrete tabi.ayrıcada ermişin dönemindede haftada 1,2 gün bayanlara ayrılacayı programı yapılmıştı.

1. Yorum: abartmaya gerek yok 13 09 2014 19:21
sayın basın burosu tamam belediye başkanı kendi haberlerinin çıkmasını seviyor olabilir. görevi vatandasa hizmet etmek olan belediye başkanı sanki bir lütufmus gibi "talimat verdi ve bayanlarin kullanımına havuz açıldı gibi bir hava yaratmak " doğru değil. yapılan hizmetler vatandaşın kullanımı için degil mi zaten.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79690


Tasarım:DtGaNi