Yayın Tarihi:14 09 2014 04:34(2770)

 

Kaymakam Bozdemir vedalaştı

Kaymakamlar Kararnamesi ile Boyabat Kaymakamlığından Hatay Vali Yardımcılığına atanan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir için 12.09.2014 Cuma akşamı veda programı düzenlendi.

Kalebağında düzenlenen veda programına TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat Garnizon Komutanı Üsteğmen Erdal Uçar, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile muhtarlar katıldı.

Kalebağı tesislerinde düzenlenen veda programında konuşan Bozdemir, iki yıl önce bu gün 12 Eylül 2012 de Boyabat’ta göreve başladığını üzerinden tam iki yıl geçtiğini ve bu gün ise Boyabat’tan ayrıldığını bu süre içerisinde Boyabat’a ve köylerine ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalıştıklarını şimdi ise Hatay’da Vali Yardımcısı olarak görev yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir İçin “adam gibi adamdı” ilçemizden ayrılması bizleri son derece üzdü. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İnşaallah ilerde kendisini vali olarak görürüz ve bu sevincine ortak oluruz" diye konuştu.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ise, “Ben kendisinin gerek bir insan gerekse idareci olarak, bir mülki idare amirinde bulunması gereken vasıflar itibarıyla, vakarından, karakterinden, dirayetinden, meslkei ehliyetinden ve bir mülki amiri vasfı ile kişiliği ve kimliği ile kurduğu güzel diyaloglarla bir ilçeye önderlik edebilme kabiliyetinden, velhasıl aynı zamanda bir mülki idare amiri olarak sicil verecek olsam çok iyi sicil vereceğim bir kardeşim olarak kendisinden her türlü memnuniyetimi, takdirimi ifade ediyorum. Bu duygu ve düşüncelelerle kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Bozdemir’e ilçemize ve köylerimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı, kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından plaket verildi.

 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: eyüp tuğlu 15 09 2014 23:29
yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun allah sizleri utandırmasın yolunuz açık olsun sayın kaymakamın (okcumehmetliköyü der.başkanı)

3. Yorum: bayram yücel 15 09 2014 19:32
boyabat ımıza güzel hizmetleri oldu güzel şeyler yaptı calışkan ve boyabat halkıyla içiçe birisiydidürüst ve calışkan birisiydi.bizlerde cok sevmiştik oda boyabatlıları cok sevmişti..sayın kaymakamımıza yeri görev yerinde başarılar diliyorum allaha emanet olun sayın kaymakamım sizi unutmayacağız....

2. Yorum: bekir öztürk 15 09 2014 10:24
güle güle :d

1. Yorum: cahit düşkün 14 09 2014 21:05
az zamanda güzel işlere ve başarılı çalışmalar yapan ve gayretli ve hırslı dürüst başarılı bir brokrat olan değerli kaymakamıza güle güle der yeni görev yerinde başarılar dilerim bir torpil bu kadarıyla ödüllendirilir herşey gönlünce olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

87155


Tasarım:DtGaNi