Yayın Tarihi:15 09 2014 02:36(2407)

Siz Kullanmasını Bilmiyorsanız, Bilenlere Saygılı Olun!

Boyabat Belediyesi'nin örnek olarak yeni getirdiği kamelyalar daha ilk günlerini yaşarken bu hale getirildi. Kamelyalar Adnan Menderes Bulvarı, Orman İşletmesi yan tarafında bulunan yeşil alanda vatandaşlarımızın yorgunluk atması ve dinlenmesi için yapıldı. Kamelyaların misafirliği çıkmadan bu halde üzerine yazılar yazılması yetkilileri dahi şaşırttı. 2014 yılında eğitim seviyemizin yükselmesine rağmen bu tür davranışların yapılmasını hizmet veren kurumlarında çalışmalarını zorlaştırırken, evimiz gibi kullanmamız gereken kamelyaların daha ilk günlerinde bu şekilde kazınarak yazı yazılmasını hayret verici olarak görürken kamuya ait toplu olarak kullandığımız yerleri daha nasıl kullanacaklarını öğrenmesi gerekenlerin bir an önce sağ duyulu olmaları gerekmektedir.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: garip 16 09 2014 14:56
bu gibi kamu mallarını hiçe sayarak yazı yazanlar acaba evinde bulunan eşyalarına da yazı yazıyorlarmı onu merak ediyorum. insanların oturup dinleneceği yer yaz boz tahtası değil. oraya yazı yazmaklan sevdiğiyle bulucağınımı zannediyorsun. ben diyorum ki inşallah buluşamazsın. terbiyesizlik ten başka hiç bir şey değil.kendini bilen zaten oraya yazı yazıpta başkalarında laf almaz.benim gibi kaç kişi kızmıştır bilemiyorum

3. Yorum: nazım 15 09 2014 15:47
sayın haberci tdk sözlüğünde kamelya bir çiçek adı olarak geçmektedir. bu tür çardaklara kameriye denmektedir.

2. Yorum: murat 15 09 2014 13:47
buraya yazı yaznların enalarını enalarını allah versın...............

1. Yorum: özürlü 15 09 2014 03:11
eminim buralara yazanlar yazma özürlü insanlar.yada yazıyı nereye yazacaklarını bilmiyorlar.diğer bir varsayımda bunlar oymalı taş devri şey yanlış oldu,oymalı ahşap devrinde yaşıyorlar.ileriki dönemlerde dumanla anlaşıp.teknolojiye yaklaşacaklar.teknolojiye
bulunca cepten mesajlaşacaklar.teknoloji
bulunduğunda bile özürlülük devam edecek.çünkü hala malesef bu işlemi yapanlar teknoloji bulununcada konuşma özürlü olarak devam edecek.kamelyaları bilmem ama gençlerimizi koruma altına almamız gerekiyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47466


Tasarım:DtGaNi