Yayın Tarihi:15 09 2014 23:09(2155)

Ak Parti Ayancık İlçe Teşkilatı Kahvaltı Programı Düzenledi

Ayancık Öğretmenler evinde düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Sinop Milletvekili TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

Kahvaltı programının ardından, Almanya’nın Isherlohn şehrinden gelen Belediye Kadın Meclis Üyeleri için İlçemiz Erdemli köyünde düzenlenen piknik programına geçildi. Erdemli Köyü Muhtarı ve köy halkı, Milletvekilimiz Sn Mehmet Ersoy, Belediye Başkanımız Ayhan Ergün ve beraberindekileri girişte karşıladı.

Programda söz alan Asider ve UETD üyesi Sabri Çevik, “İlk olarak Isherlohn Belediyesinden gelen Kadın Meclisi Üyeleri adına Milletvekilimiz Sn Mehmet Ersoy’a, Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’e katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’ün şehir dışından olmasından dolayı görüşememiştik. Ama bizlere kendilerinin eksikliğini göstermemeye çalışan, bizleri karşılayan misafir perverlik gösteren başta Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın olmak üzere bütün belediye personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy’da kısa bir konuşma yaparak, “Hafta sonu ziyaretleri kapsamında Ayancık ve Türkeli programları düşünmüştük. Bu şekilde sürpriz davet aldığım için mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Almanya’dan gelen misafirlerimize hoşgeldiniz diyerek, hem misafirlerimizi hem bizleri burada en güzel şekilde ağırlayan, misafirperverliğini gösteren bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Sn Mehmet Ersoy, heyetle kısa bir sohbet ettikten sonra Türkeli’ne hareket etmek için ayrıldı.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “ Almanya’nın Isherlohn şehrinden davetimize icabet ederek gelen misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum. Misafirlerimizin deniziyle, doğasıyla ilçemizi beğendiklerini düşünüyorum. İnşallah Ayancık ziyaretlerinden memnun kalmışlardır” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46595


Tasarım:DtGaNi