Yayın Tarihi:16 09 2014 20:50(2496)

 

Su ve Kanalizasyon işleri
tek çatı altında toplandı

Boyabat Belediyesi,  kanalizasyon bakım onarımı ile içme suyunun temini ve  dağıtımını, BOSKİ(Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi) adı altında yeni bir birim kurarak tek çatı altında birleştirdi.

Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayretiyle çalışmalarını sürdüren Boyabat Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İşleriyle ilgili tüm yetkilerin yeni kurulan BOSKİ(Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi)ye geçtiğini yazılı bir açıklama ile vatandaşlara duyurdu.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Su ve Kanalizasyon İşleriyle ilgili tüm yetkilerin yeni kurulan BOSKİ(Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi) adı altında tek çatı altında birleştiğini, BOSKİ’nin kurulmasıyla birlikte belediyenin yeni bir birime daha kavuştuğunu ifade etti.

Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresinin, sağlıklı çevre ve sağlıklı insan yaşamı için önemli işler yapacağını belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "ilçede kanalizasyon, içme suyu şebekesinin onarımı ve bakımı konusuna bir düzen getirmek amacıyla Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi(BOSKİ)nin kurulduğunu, su kaynaklarını koruyarak halka uygun maliyetli, kesintisiz, kaliteli ve içilebilir nitelikte su temin etmenin kurumun önde gelen hedefi olduğunu söyledi."

Su ve Kanalizasyon işlerinin BOSKİ(Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi) ye bağlanmasının ardından, vatandaşlarımız su ve kanalizasyon ile ilgili sorunlarını Belediye binası içerisindeki BOSKİ(Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi) Müdürlüğünden çözebilecekler.

Boyabat Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada, BOSKİ(Boyabat Su ve Kanalizasyon İdaresi) Müdürlüğüne Remzi Çetinkaya’nın getirildiği belirtildi.

 

 

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: m.balcı 17 09 2014 20:58
güzel olmuş, işler daha çabuk yürür. remzi beye yeni görevinde başarılar.

6. Yorum: em.bel.me. 17 09 2014 16:14
diğer belediyelerde olduğu gibi belediyemizdede bu birim zaten vardı.mühim olan;su analizlerini düzenli yapmak,altyapı eğimini çevre ekojisine göre yapmak için böyle hassas birimlerde,fen-makina tekniker bilgisi olan kişilerden faydalanmak belediyemizin menfatınadır.dışardan adam getirmek,içerdeki persoleni görev azliliğine uğratmak,birimleri çoğaltmak,sen 'a'sın,sen 'b' sin demek;iyi günde-kötü günde beraber olduğumuz güzel boyabatımızı üzer.saygılar.

5. Yorum: boyabatlı 17 09 2014 14:44
sn başkan şu adam kayırmayı ve yandaşlar iş bulmayı değilde biraz hizmete el atsanız sokaklarda kaldırım yok yürülmüyor yeni türkiye eski boyabat kaldı hani gelen gideni aratır derler ya

4. Yorum: vatandaş 17 09 2014 14:33
meyve veren ağaç taşlanırmış hadi bakalım

3. Yorum: hüseyin cömert 17 09 2014 00:24
eskiden danışma vardı ismini değiştirdiler çözüm merkezi dediler.isminden başka değişen ne anlamış değilim.şimdide kanalizasyon ve su işlerinin ismi değişerek botaş olmuş...pardon son günlerde doğalgaz diye diye dilim sürçtü boski diyeceğime botaş demişim. e isim değişince hizmette değişmiş.benim sizlere tavsiyem siz önce kafa yapınızı değiştirin.bırakın laga luga işleri isimlerle oynamayı.bizleri isimler değil fikirler yönetiyor.ben kısacası bu haberden şunu anladım.boyabata botaşı getiremeyince halkın gözünü boski ile boyamaya kalktınız..tabi bizde yersek...siz yine küçük atında civcivlerde yesin...

2. Yorum: istek 16 09 2014 21:43
sayın başkan su tahsilatlarinin abone numarası girilerek internet üzerinden kredi kartı ile yatırilmasi için çalışma yapılmasını rica ediyoruz. çünkü bir çok insan uşengeclik yapıp belediye ye gelmiyor. ödeme gücü yerinde olanlar bile aksatiyor. saygılar.

1. Yorum: çoraklı ali 16 09 2014 21:29
boski boyabatımıza hayırlı uğurlu olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73081


Tasarım:DtGaNi