Yayın Tarihi:20 09 2014 00:52(2530)

Gaziler Günü'nde Büyük Ayıp !

Zonguldak'ta yağmur altında düzenlenen törende Vali, Belediye Başkanı ve Tuğgenarale şemsiye tutulmasına rağmen Gazi Ramazan Çakal törenin sonuna kadar ıslandı.

Zonguldak'ta Gaziler Günü nedeniyle yağmur altında düzenlenen törende Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir ve 3’ünü Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, korumalarının tuttuğu şemsiyelerle yağmurdan korundu. Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ramazan Çakal ise şemsiyesiz olarak protokolde yer aldı ve tören boyunca ıslandı.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, daire müdürleri, askeri erkan, emniyet mensupları, gaziler ve öğrenciler de katıldı. Yağmur altında yapılan törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve anıta çelenkler konuldu. Protokolün önünde yan yana duran Vali Kaban, Belediye Başkanı Akdemir ve Tuğgeneral Şimşek, korumalarının tuttuğu şemsiyeler ile yağmurdan korundu. Yanlarında yer alan Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ramazan Çakal ile arkada bulunan öğrenciler ve bazı katılımcılar ise şemsiyeleri olmadığı için ıslandı. Ramazan Çakal’ın konuşması sırasında öğrenciler, daha fazla ıslanmamaları için Valilik binasının girişine alındı.

Törenin ardından Vali Kaban ve beraberindeki protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi’ni ziyaret etti. Ali Kaban yaptığı konuşmasında, gaziler gününü kutladı. Vali Kaban, "Bu milletin vatanı, milleti için bütün değerleri için verdiği mücadelenin bitmemesini diliyoruz. Mücadele biterse vatan bitmiş demektir" dedi.

Daha sonra Tuğgeneral Birol Şimşek, Albay Haluk Selvi, bazı daire müdürleri ve gaziler, yaşamını yitiren gazilerin mezarlarını ziyaret etti. Tuğgeneral Şimşek, 14 yıl önce akciğer kanserinden ölen Kıbrıs Gazisi Cemal Türkel’in mezarına karanfil bıraktı. Mezarlıkta gaziler için Kuran okundu ve dua edildi.

Haber: Haber 3

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: kumluklu ali 21 09 2014 01:43
yahu nedir bu bürokratik protokollük saçmalıklar. ıslanacaksa herkes ıslansın. şemsiye tutulacaksa , ver her vatandaşın eline şemsiye vatandaşda ıslanmasın yahu. yani ya hep ya hiç.böyle görüntüler artık olmamalı.birde arkada adamlar şemsiye tutuyor.eliniz sağlam kolunuz sağlam .yapmayın böyle efendiler.kendinizde pekala kendi şemsiyenizi tutabilirsiniz.

4. Yorum: ümmet bayrak 20 09 2014 16:50
zaten şehit ve gazilerin yüzü suyu hürmetine bu memleket ayakta duruyor.
yok devletin,milletin parasıyla hava basan züppelere kalsa bu memleket çoktan yıkılırdı...

3. Yorum: arkadaş 20 09 2014 08:48
işte gerçek... duruşun yeter gazimm.. yazıklar olsun erkaana.. utanın bu fotoğrafı vermeye.. biri vali biri bld.bşk. biri de asker güya , yazıklar olsun sizin adamlığınıza ve makamınıza... ayıbın en büyüğü yapılmış tühh size be..

2. Yorum: evet 20 09 2014 05:54
yorum üzerinde fazlasına gerek yok ...

1. Yorum: vatandaş 20 09 2014 02:52
gaziliğini vatana bağlılığınıyağmurda olsa karda olsa beklerim diyerek birkez daha göstermiş.anlayan olduysa tabi..dedeciğim artık geçti ogünler deyip protokolden çıkıp gitmemiş.büyüksün ellerinden öperim...anlayana....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50140


Tasarım:DtGaNi