Yayın Tarihi:21 09 2014 09:11(2345)


Bafra Yine Sallandı

SON DAKİKA : Az önce meydana gelen Sinop, Gerze, Dikmen, Durağan ve Boyabat'ta hissedilen depremin merkez üssü Samsun Bafra Fener köyü açıkları olarak açıklandı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 02:24 te meydana gelen depremin yerin 15 km altında ve 4.0 şiddetinde olduğu öğrenildi.

Özellikle Bafra'da kısa süreli paniğe neden olan depremin Sinop başta olmak üzere Karadeniz kıyı şeridinde bazı yerleşim yerlerinde de hissedildiği ve sarsıntı sonrası can ve mal kaybının olmadığı şimdilik öğrenilen bilgiler arasında.

Bafra'ya bağlı Fener köyünde 12 Temmuz 2014 tarihinde de 3.4 , 20 Temmuz 2014 tarihinde de 4.0 şiddetinde 2 deprem daha meydana gelmişti.


Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 21 09 2014 15:42
evet evet yapın bakalım sinopa nükleer santralı. karadeniz deprem kuşağına çok yakın olan yerde santral yapın.büyük bir sallantı da herkes toptan temizlensin diye yapılıyor herhalde...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49612


Tasarım:DtGaNi