Yayın Tarihi:19 10 2014 07:54(7051)


Gökhan Tepe yağmur altında konser verdi

Bu yıl birincisi 4’sü düzenlenen Boyabat Panayırı Tarım ve Tanıtım Fuarının ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Tepe birbirinden güzel şarkıları ve muhteşem sahne performansıyla Eski Otogar alanını dolduran Boyabatlılarla birlikte çevre il ve ilçelerden gelen hayranlarını coşturdu.

Fuarın ikinci gününde yağan yağmura rağmen konseri binlerce kişi alanı doldurdu. ilk sahne alan Cemil Kaya söylediği şarkılarla konser alanına gelen vatandaşları coşturdu. Sanatçı Kaya konseri sonrası gündüz dereceye giren,  Boyabat Pilav Kültürünü Yaşatıyor” Birinci Pilav yarışmasının ödül töreni yapıldı. Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yarışmanın birincisi Niyaze Şehitoğluna, ikinci olan Cemile Kartal’a Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, üçüncülük ödülünü kazanan Nurcan Güneş’e de ödülünü Hasan Peker verdi. Başkan Çakıcı tarafından sanatçı Cemil Kaya’ya da günün anısına Boyabat Pirinci, Boyabat Çemberi,  Boyabat Ezmesi ve plaket takdim etti.

Ödül töreni sonrası sahneye Sevilen pop müzik sanatçısı ve söz yazarı Gökhan Tepe sevenleriyle buluştu. Gökhan Tepe birbirinden güzel şarkılarını eski otogarda yağan yağmura rağmen toplanan binlerce müziksevere seslendi. Sanatçımız Gökhan Tepe’nin şarkıları ile hüzünlenip coşarak unutulmaz anlar yaşadılar.

Konser sonunda Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından sanatçımız Gökhan Tepe’ye günün anısına Boyabat Pirinci, Boyabat Çemberi, Boyabat Ezmesi ve plaket verdi. Sanatçımız Tepe’ye Boyabat Marangozlar Odası Başkanı Murat Yükselecek tarafından da Kağnı arabası hediye edildi.
Ünlü sanatçı Gökhan Tepe ‘Boyabat’ta bulunmaktan, Tarım ve Tanıtım fuarında sahne almaktan çok mutluluk duydum. Bizleri sevenlerimle buluşturan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya çok teşekkür ederim’’ dedi.

Konsere Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Marangozlar Odası Başkanı Murat Yükselecek davetliler ve çok sayıda müziksever katıldı.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: esra beyda 24 10 2014 23:53
gökhan tepe ile çoştukbaya beeeeee

10. Yorum: ergenekon 24 10 2014 20:11
halkın parası ıl akp reklamı yapıldı zehir zıkkım olsun o paralar.

9. Yorum: zihniyet 20 10 2014 21:50
boyabat halkı sizleri uyarıyorum boyabat ta 3 yıldır halk eğitim merkezinde ali hocanın düzenlediği saz kursuna boyabatın çocukları gidiyorlar hepside ustalaştı.ali hocayı belediyeden aramışlar festivalde çocukları nan sende festivalde gösteri yap demişler oda kabül etmiş fakat saat 4 de aramışlar hocam sanatçılar prova yapacak vede cemil kaya organizatör kabul etmiyor demişler. boyabat halkına sorarım bizim çocuklarımız mı türkiye ye tanıtılırsa önemli yoksa ayancıklı cemil kaya mı önemli. sanatçıları, kim getirdi belediye, ondan sonra doğruluktan,dürüstlükten,
müslümanlıktan,adaletten bahsederler.takdiri sizlere bırakıyorum.

8. Yorum: nur 20 10 2014 03:29
gökhan abi o kadar bağırdım üç kelime diye onu söylemeden gittin

7. Yorum: vatan 20 10 2014 01:41
emeği geçen herkese teşekkürler, soğuktan hasta olsam da değdi bence..

6. Yorum: evet 20 10 2014 00:50
gökhan tepe süper ama bu mevsimde bu konser berbat bir fikir...

5. Yorum: fan 19 10 2014 23:22
ayy ne tatlı adammıs gökhan tepe yine gelsin

4. Yorum: şeyma 19 10 2014 22:33
gökhan tepe de ayağımıza geldiyse önümüze kimse duramaz

3. Yorum: ömer 19 10 2014 17:11
cemil kaya parisi nihayet şereflendirmiş. gökhan tepe de türkiyede parisi görünce şaşırmıştır

2. Yorum: gökhan tepe hayranı 19 10 2014 15:53
gittim çok güzeldi göhan seni çok seviyorummm iyiki varsınnnnn

1. Yorum: boyabatlı 19 10 2014 14:25
güzelmiş


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48066


Tasarım:DtGaNi