Yayın Tarihi:20 10 2014 23:43(1305)

AK Parti Sinop İl Başkanlığı -
Amatör Spor Haftası Kutlama Mesajı

Değerli hemşerilerim;Dünya arenasında İlimiz ve Ülkemiz hemen hemen sporun her branşında kendisini kanıtlamış, başarılı sporcularla dolu. Öncelikle Bu gurur ve sevinci bizlere yaşatan başta sporcularımızın anne ve babalarına, antrenörlerine, hocalarına, teşekkür ediyorum. Hiçbir başarının tesadüf olmadığı, başarının emek, sabır ve istikrarın sonucu olduğu aşikârdır. Spor Ülke geleceğinin tartışılmaz ve vazgeçilmez gerçeklerinden biridir. Hükümetimiz sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edecektir. İlimizde yapılan spor yatırımları ile birlikte sporcularımıza daha iyi imkânlar sağlamak, başarılarına bir nebzede destek olmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Sevgili gençler; Son yıllarda İlimizde gerek amatör, gerekse profesyonel anlamda sporda yakaladığınız başarılar takdire şayandır. Bu gösteriyor ki sporun ve sporcunun yanında olunduğunda, başarılarda ardı ardına gelmekte. AK Parti Hükümeti olarak sizlerin her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tüm Yurtta olduğu gibi İlimizde de spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Spor alt yapısının önemini benimseyen Spor politikalarımız, anlayışımız ile birlikte İlimiz merkez ve İlçelerinde spor yatırımları aralıksız devam ediyor. Sinop’ta yapımı sona gelen gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, süreci veya yapımı devam eden 2.500 kişi kapasiteli Sinop spor salonu, Boyabat Gençlik merkezi, Boyabat spor salonu, Boyabat yüzme havuzu, Ayancık Gençlik merkezi, Erfelek Spor salonu, Durağan Gençlik merkezi.

Gençlik Ülkenin gelecek varisi olduğu gibi geleceğimizin de teminatıdır. Gençliğe ve spora verilen önem yarınlara verilen önem demektir. Bu anlamda değerli genç kardeşlerim Ülkemiz sizlerden daha çok başarılar beklemektedir. Bizler geçmişimizde sizler kadar şanslı olamadık, spor bizim için okullarımızda hafta da sadece iki saat ile sınırlıydı. Günümüze bakıldığında ise spor her yaşta, her zaman yapılabilmekte. Bu duygu ve düşüncelerle tüm spor camiasının “Amatör Spor Haftasını kutluyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

22933


Tasarım:DtGaNi