Yayın Tarihi:21 10 2014 06:57(2453)


Panayır 24 Ekim tarihine uzatıldı

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre panayırın bitiş tarihi 21 Ekim tarihinden 24 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldığı belirtildi.

15-21 Ekim tarihleri arasında yapılan Boyabat Panayırı devam ediyor. Hava şartları münasebeti ile panayırın ilk günlerinde vatandaşlar tarafından ilgi görmeyen Boyabat Panayırı, havaların ısınması ile birlikte yoğun insan akınına uğradı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı konuyla ilgili olarak basın büromuza yaptığı açıklamada; "vatandaşa hizmeti birinci öncülüğümüz saydığımızdan, Boyabat da asırlardır süre gelen Panayırımızı yapıyoruz. Boyabat panayırı  24 Ekim Cuma günü sona erecektir, vatandaşlarımızın alış verişlerini yapabilmeleri, gençlerimizin ve çocuklarımızın eğlenebilmeleri için bir çok aktivitenin olduğu panayırımızın halkımıza hayırlı olsun dilerim. " dedi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407711


Tasarım:DtGaNi