Yayın Tarihi:21 10 2014 16:57(1681)

Sinop Üniversitesi'nde Şenlik Havasında Tanışma

Sinop Üniversitesi tarafından öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması amacıyladüzenlenen Tanışma Şenliğine, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler, etkinlikte sahne alan Sanatçıların seslendirdiği parçalarla doyasıya eğlendi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkesinde gerçekleştirilen Tanışma Şenliği, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan İŞKUR irtibat bürosu, Öğrenci konsey başkanlığı odası ve sağlık odasının açılışı ile başladı. Açılışın ardından etkinliğe katılan öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Yemek sırasına geçen öğrenciler ilk yemeklerini Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ın elinden aldılar.

Yemek sonrası spor salonunda başlayan şenlikte öğrencilere hitap eden Sinop Üniveristesi Rektörü Bircan, “Sinop Üniversitesine bu sene yeni kayıt yaptıran bütün öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. İnşallah burada beklentileriniz doğrultusunda, güzel yıllar geçirirsiniz ve çok güzel hatıralarla Sinop Üniversitesi mezunu olarak buradan ayrılırsınız. Bu güzel organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum ve sizlere iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Sinop Üniveristesi Rektörü Bircan'ın konuşmasının ardından sahneye ilk olarak Tuğba&Karavan ve Sinop Üniversitesi öğrenci grubu Grup Atack çıktı. Son olarak sahne alan Yılmaz Küçük seslendirdiği şarkılarla konser alanını dolduran öğrencileri doyasıya eğlendirdi. Yılmaz Küçük’ün söylediği hareketli şarkılara eşlik eden yüzlerce öğrenci hem halay çekti hem Ankara misket oynadı. Etkinlik, sanatçılara çiçek sunulması ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

362


Tasarım:DtGaNi