Yayın Tarihi:22 10 2014 17:28(3478)

Durağan'a Açık Ceza Evi

Durağan ilçesine yapılacak olan cezaevi için karar verildi. Cezaevi Beybükü köyüne yapılacak.

Adalet Bakanlığı'ndan ilçeye gelen heyet DSİ bölgesine incelemelerde bulunması ardından, bakanlık gerekli çalışmaları tamamlayarak kararını verdi. Yapılan incelemeler sonucunda Ceza Evi'nin Durağan ilçesi Beybükü Köyü DSİ bölgesine yapılması kararı alındı.

Bizler gelici geçiciyiz, kalıcı olanlar yatırımlardır.

Yapılan gerekli çalışmalar sonucunda Durağan'a önemli bir hizmet kazandırıldığını belirten Durağan İl Genel Meclisi Üyesi ve Sinop İl Genel Meclisi Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı Hamit Topçuoğlu; "İlçemize kurulması düşünülen Açık Cezaevine tahsis edilmesi planlanan DSİ'ye ait alanda Adalet Bakanlığı Personelleri Adalet Uzman Yardımcısı Özkan Yalım, Adalet Uzman Yardımcısı Ahmet Eren Kaşak, İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı Arge Uzmanları Tekstil Mühendisi Mümin Yıla, Seramik Mühendisi Ersin Atmaca incelemelerde bulunmuştu.

Bu yatırım ilçeye hareketlilik getirmesi anlamına gelecektir. Bu açıdan kesinlikle ilçeye açılacak olan cezaevi gerek ekonomik yönden, gerek nüfus yönünden gerekse de ilçeye getireceği hareketlilik yönünden baktığımızda her şekliyle artı bir harekettir. Nüfus yetersizliği nedeniyle ekonomik açıdan moral bozukluğunun had safhada olduğu ilçemizde, ekonomik hareketlilik kazandıracak olan bu yatırım bizim için bir fırsattır. İlçeye yapılacak olan cezaevi yeni bir çekim merkezi oluşturabilir. Bu da ilçedeki nüfusun artışı anlamına gelecektir. Yapılacak olan yeni bacasız fabrikanın temelinin atılmasını ilçe halkı olarak sabırsızlıkla bekliyoruz, Başta Milletvekillerimiz olmak üzere tüm yetkililere bu projeye sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Ak Parti İktidarının Durağan'a yatırımları devam etmektedir. Hükümet Konağı, Hastane, İmam Hatip Orta Okulu inşaatı, dere ıslahı çalışmaları devam ederken, köylerimizin eksiklikleri gideriliyor. Vatandaşlarımız rahat olsunlar ki verdikleri emaneti layıkıyla yerine getiriyoruz. Bizler gelici geçiciyiz, kalıcı olanlar yatırımlardır. Bizim makamda mevkide gözümüz yoktur. Amacımız Durağan'a hak ettiği hizmeti vermektir."dedi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: murathan 23 10 2014 21:03
durağan ilçemiz için büyük kazanç. insallah dedikleri gibi olur ve kısa zamanda açılır.

2. Yorum: herif 23 10 2014 14:26
aaaaa ya hani boyabata olacaktı ya bu ceza evi nasıl gitmiş durağana valla hayret..

1. Yorum: aman allahım... 22 10 2014 19:13
herkesin kimi yatırımlara değişik pencerelerden bakması çok doğaldır. hiç kimse kimseye neden böyle düşünüyorsunuz diye de eleştirilmesinin bir mantığı da yoktur. böyle bir yatırımın ilçeye ekonomik bakımından katkısı illaki olacaktır. kendi düşüncelerimize göre bir yerleşim yerine ekonomik katkı böyle mi olmalıdır diyerek aman allahım dedik. ve artık denecek ve istenecek ki buraya daha çok hükümlü gelsin ve buranın ekonomisine katkı sağlasın. böyle düşünmek ve söylemek ne kadar doğrudur veya güzeldir...
yerleşim yerlerinin ekonomilerini canlandırmak için daha çok sanayide,tarımda hayvancılıkta yörelerin koşulları doğrultusunda yatırımlar yapmak,bölge halklarına gerekli destekler sağlanarak ekonomilerinde bir canlılık kazandırmanın daha doğru ve güzel olacağının inancı düşüncelerimizdir. vatandaşlarımızın sayın m.vekillerimizden bu yönde destekler istemeleri hem kendilerinin,hemde bölgeleri için ekonomik yönden daha zenginleşmelerine katkı sağlamaz mı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370683


Tasarım:DtGaNi