Yayın Tarihi:25 10 2014 19:51(3033)

Panayır Bitti, Çöpü Kaldı

Bu yılda Boyabat Panayırı sona erdi. Ancak Boyabat Panayırı'nın kurulduğu alanda kalan bir kaç esnaf haricinde, bol miktarda çöp bizlere kaldı. Panayır yerinden henüz ayrılmayan bir kaç esnaf ve bol miktarda ki çöpün fotoğraflarını sizinle paylaşıyoruz.

Yetkililerden de bu çöplerin temizlenmesini talep ediyoruz.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: hancı 26 10 2014 21:15
hüseyin cömert sen her taşın altından birşeyler ararsın çünkü bu belediye senin partinden değil.ver mahkemeye orada ara. haber altında yazarak çamur atma.senin temsil ettiğin partinin belediye başkanı arsa bırakmadı satmadık onlarada bir sor şelaleler kaç paraya yapıldı diye.

6. Yorum: hüseyin cömert 26 10 2014 16:01
ahmet kulaksız dediğin gibi ekmeğimi taştan çıkartıyorum.yine söylediğin gibi gerçekten birşeyler zoruma gitti.sizleri bilmem ama enayi yerine konmam hakkımın enayice gasp edilmesi gerçekten zoruma gitti.insanlık görevinin biride hakkını aramaktır.tabiki bu söylediklerimi insan olan yapar.işim başımdan aştığı halde bu işleride araya sığdırıveriyorum. yani anlayacağın gibi bir koltukta iki karpuz....

5. Yorum: boyabatlı 26 10 2014 07:34
hüseyin cömert haklı.diyelim ki adamın işi o.ötekilere,yiyorlar ama çalışıyorlar deyip geçecek miyiz.bir soğan soyuluyor,yaşarıyor gözler.bir ülke soyuluyor görmüyor öküzler diyen şair eşref,haksız mı.

4. Yorum: muhalefet 26 10 2014 05:28
tek basina muhalefet eden adami tebrik ediyorum. secimden secime aday olan malum muhalefet adaylarinida kiniyorum 5 yil sonra konusurlar anca.

3. Yorum: ahmet kulaksız 25 10 2014 23:41
ya hüsnü cömert kardeş senin işin gücünmü yokmu yav her taşın altında bi şeyler mı arıyosun bişeyler zoruna mi gitti seniz işine bak işinee

2. Yorum: allah aşkına 25 10 2014 23:25
allah aşkına siz talep etmeyince yetkililer kaldırmıyormu nasıl bir habercilik bu böyle boş işler boş

1. Yorum: hüseyin cömert 25 10 2014 22:27
evet panayır bitti,telaşe bitti.sıra geldi panayır paraları hakkında halka brifing vermeye.çünkü panayırda gayrı resmi makbuzlar cirit attı.bu paralar nerelere harcandı vatandaş olarak bilmek hakkımız. en kısa zamanda bekliyoruz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55716


Tasarım:DtGaNi