Yayın Tarihi:30 10 2014 05:38(2312)


Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübünden Başkan Çakıcı’ya Plaket

Yüzme İhtisas Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Boyabat Belediye Başkanı  Şefik ÇAKICI’ ya kulübe ve sporcularına yapmış olduğu katkılardan dolayı bir plaket ile teşekkür etti.

Kulüp Yöneticileri "Hafta sonu Boyabat Belediyesine ait Yarı Olimpik Kapalı yüzme havuzunu kulüp sporcularına ücretsiz olarak antrenman için tahsis etmesi ve Boyabat’ta misafir etmesi sporcularımızı ve onların değerli velilerini son derece mutlu etmektedir. Değerli başkanımıza sporcularımıza ve kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı şükranlarımızı bir plaket sunarak ifade ediyoruz’’

Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI’da Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlamalarına denk gelen bu günde anlamlı bir jest yaparak çocuklarımızı yemeğe götürerek onları onurlandırmış ve mutlu etmişlerdir.

Başkan Çakıcı konuşmasında, "Bende sporu seven ve geçmişte sportif faaliyetlere katılan bir kardeşiniz olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve sporcularımıza her zaman destek olacağız. Belediye olarak spora büyük önem veriyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da spora destek vereceğiz, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu teşekkür ziyaretinde Kulüp yöneticileri Sayın Birgül KAYA, Sayın Neriman VURAT, sporcular ve veliler hazır bulunmuşlardır.


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

363820


Tasarım:DtGaNi