Yayın Tarihi:01 11 2014 18:29(2320)

MHP Sinop Merkez İlçe’de
Görev Değişimi

MHP Sinop Merkez İlçe’de Görev Değişimi , Yeni Başkan Dursun Öztürk

Sinop Merkez MHP İlçe Başkanı İlhan Aydemir, Genel Merkezin verdiği emir ve  Sinop MHP Merkez İlçe yönetim kurulu’nun aldığı kararla görevi ikinci Başkan Dursun Öztürk’e devretti.

Sinop MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan İlhan Aydemir, Belediye Başkan Adayı olmam nedeniyle bir boşluk vardı ve o boşluğun doldurulması gerekiyordu. Onuda Dursun Öztürk abimizle doldurduk. Bu görevi kongreye kadar Dursun abimiz yürütecek. İnşallah kongreden sonrada beraber oluruz. Biz yönetimde varsak partinin içinde varız diyen ülkücülerden değiliz. Biz yönetimde olsakta, olmasakta davamızın yanındayız. Herzaman partimizin içinde olacağız, kendisine başarılar diliyorum dedi.

Yeni Merkez İlçe Başkanı Dursun Öztürk’te; Bu güne kadar yapmış olduğu görevinden dolayı İlhan Başkana teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Kongreye kadar bu görevi devraldık. Kongrede layık olan ülkücü camiayı bir araya getirecek, hedeflerimize birlik ve baraberlikle gitmek için canı gönülden çalışacak, merkez ilçe başkanına devretmek bizim için bir onur olacaktır. Burada da hep beraber Merkez İlçe olarak gerekeni yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim, Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

Sinop Merkez MHP İlçe Başkanı Dursun Öztürk; Sinop ilçe ve il kongrelerinin 17 Kasım 2014 tarihinde başlayacağını dile getirirken, bu süreç içerisinde de partilerine üye kayıtlarının Merkez İlçe Başkanlığında devam ettiğini ifade etti.

Haber: A. Fatih YILMAZ - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50428


Tasarım:DtGaNi