Yayın Tarihi:03 11 2014 20:08(1476)

Ayhan Ergün, TBB Ekim Ayı Meclis Toplantısına ve SİNDEF’in Düzenlediği Geceye Katıldı

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)  Ekim ayı meclis toplantısını Birlik Başkanı ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş başkanlığında İstanbul’da gerçekleştirdi. Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyesi olarak Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'e, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek eşlik etti.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, TBB Ekim ayı olağan meclis toplantısının yoğun bir katılımla gerçekleştiğini ve toplantıda mevzuatlarla ilgili 2015-2019 stratejik plan görüşmelerinin yanı sıra bütçe, ihdas ve kadro görüşmelerinin ele alındığını söyledi.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, İstanbul programının ikinci gününde Sinoplular ile buluştu. Sinop Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Sinop’ lu siyasi, bürokrat, hâkim, savcı, avukat, iş adamı, sanatçı, sporcu ve dernekçilerin bir araya geldiği program 01 Kasım 2014 Cumartesi akşamı “SİNOP’ LU DEĞERLERİ İLE BULUŞUYOR” sloganı ile Küçükçekmece nikâh salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Sinop İl ve İlçe Belediye Başkanları tam kadro geceye katıldılar;

Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer ŞİMŞEK, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek ÖZCAN, Dikmen Belediye Başkanı Saim İSTANBULLU, Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇARSLAN, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER birlikte katıldılar. Belediye Başkanı Ayhan Ergün, iki günlük İstanbul programının ardından 02 Kasım 2014 Pazar günü yurda döndü.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32391


Tasarım:DtGaNi