Yayın Tarihi:04 11 2014 00:23(2393)


Boyabat Belediyesi ve Müftülük
aşure ikram etti

Boyabat Belediyesi ve İlçe Müftülüğü Muharrem ayı dolayısıyla Beyazıt(Büyük) Camii'de öğle namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; Birlik ve beraberlik ayı olan Muharrem ayının İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Çakıcı, “Muharrem Ayı, insanlarımız arasında kaynaşma, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bir ay. Belediye olarak bizde bu amaca yönelik olarak vatandaşlarımıza günün anlamına uygun olarak aşure dağıtımı yapıyoruz, afiyet olsun” dedi. 

Boyabat Müftüsü İsa Sağlam, “Boyabat Belediyesi'ne vatandaşlarımıza yaptığı bu aşure ikramından dolayı teşekkür ederiz, temennimiz odur ki böylesi organizasyonlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesine inşaallah vesile olur " diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Beyazıt(Büyük) Camii'de öğle namazının ardından vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Aşure dağıtım törenine Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Salih Şengöz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygin Atinkaya, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Emniyet Müdür V. Muzaffer İncekara ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan katıldı.


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51878


Tasarım:DtGaNi