Yayın Tarihi:07 11 2014 01:29(2832)

Vitrinhaber FOX TV'de

Sabah haberlerinin en sevilen isimlerinden İsmail Küçükkaya, dün sabahki programında Vitrinhaber Gazetesi'ni ekrana taşıdı.

Sabah haberlerinin en sevilen isimlerinden İsmail Küçükkaya, dün sabahki programında Vitrinhaber Gazetesi'ni ekrana taşıdı.  Sabah gündemi ile Türkiye’de olup bitenleri izlenir şekilde izleyenlerine sunan ünlü haberci İsmail Küçükkaya, FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programında Vitrinhabar Gazetesi'in manşet haberini izleyicilerine duyurdu.

Gazetemizin, Sinop'ta Bölgesel Kalkınma Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Derneği ile KOSGEB tarafından  başlatılan proje kapsamında engellilere girişimcilik desteği verileceğine ilişkin, "Girişimcilikte Engel Yok" haberini FOX izleyicileriyle paylaştı.

İsmail Küçükkaya gazetenin manşetinde yer alan haberin; "Sinop'ta başlatılan proje kapsamında engellilere girişimcilik desteği verilecek. Engelliler böylece; projeyle iş kurmaları halinde 30 bin lira hibe desteği alabilirken, 70 bin lira faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olabilecek" kısmını okudu.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

4885


Tasarım:DtGaNi