Yayın Tarihi:08 11 2014 03:37(2948)


Yarım Asırlık Çınar Emekli Oluyor


 
Hamit Tekin Ortaokulu Müdür yardımcısı Nazım DANACI'nın emekli olacağı öğrenildi.

Meslek hayatının uzun bir süresini ilçemiz Fatih İlköğretim Okulu'nda hizmet vererek tamamlayan , 2011 yılında rotasyon nedeniyle Hamit Tekin Ortaokulu'na atanan Boyabat'ın sevilen abisi  Nazım DANACI'ya  meslek hayatının 40.yılı ve emekliliğe ayrılacağı nedeni ile çalışma arkadaşları tarafından bir teşekkür kutlaması yapıldı.
 
Nazım hoca sosyal paylaşım sitesinde çalışma arkadaşlarının düzenlemiş olduğu etkinlik için yapmış olduğu kısa değerlendirmesinde  : "Öğretmenliğin birinci şartı “Sevgi”dir. Öğretmenlik mesleği sevgisiz olursa susuz ağaç gibi verimsiz olur. Öğretmenlik bir sevdadır, aşktır, heyecandır. Bu kutsal meslek sabır ister, fedakârlık ister, çalışma ister, gayret ister.Bende 40 yılımı onurla ve gururla tamamladım.Bayrak teslim zamanı gelmiştir." ” ifadelerini kullandı.

Bizde saygı değer büyüğümüz Nazım DANACI beye ilçemiz eğitimine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder ileriki hayatında mutluluklar diliyoruz.








Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52996


Tasarım:DtGaNi