Yayın Tarihi:09 11 2014 09:39(1808)

 

Durağan Belediyesinden Aşure İkramı

 

Geçtiğimiz gün Durağan Belediyesi Muharrem Ayı münasebetiyle  İsmail Bey Camii, Göçler Camii,Yeşilorman Camii, Yavuz Selim Camii, Hicret Camii ve Yeni Camide vatandaşlara aşure dağıttı.


Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi. KILIÇASLAN ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muharrem ayının önemine vurgu yapan KILIÇASLAN, ;

"Aylar arasında Muharrem ayının farklı bir yeri var. Çünkü içinde 'aşure' gibi önemli bir günü barındırıyor. Mübarek ve bereket dolu bir ay içerisindeyiz. Bu mübarek ayda, aşure ikramımızı yaparak, geleneksel hale getiriyoruz. Bizim geleneklerimizde olan ve kültürümüzün önemli bir parçası olan aşureyi hemşehrilerimizle paylaştık. Bu mübarek ayın, ilçemize, ilimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileklerimle, tüm hemşehrilerimin muharrem ayını tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak:   www. duragan57. com

 

 


 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98539


Tasarım:DtGaNi