Yayın Tarihi:12 11 2014 23:01(1624)


ERSOY: "Tarihimizin en yüksek doktor ve öğretmen sayısına sahibiz"

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve İlimiz Milletvekili Mehmet ERSOY geçtiğimiz bu hafta sonu Ak Partinin Boyabat 5. Olağan Kongresinde partililere hitaben yaptığı  konuşmasında son yerel seçim sürecine değinerek " eğer bir gün Boyabat siyasi tarihi yazılırsa 30 Mart seçimleri Ak Kadroların tarihteki en büyük başarısı olarak mutlaka yazılacaktır bunu unutmayın. Bu güzelim toprakları, bu güzelim memleketi, "üstünlerin" , "güçlülerin" hegemonyası altına almak isteyen ve bu azimle inançla birleşmiş bütün güçlere karşı halkın ve milletinin sağduyusunun hakim olmasını isteyen sizlerin yüreklerinin eseridir." dedi.

ERSOY sözlerinde "devleti ele geçirmek isteyen paralel yapılanmalar ve her türlü çeteler"le sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini ifade ederek geçmişteki seçim atmosferi içinse

 "...burayı; o hainler ile işbirliği yapan bir şekilde milletimizin dini inançlarını kullanarak memleketimizden aldıkları her türlü bilgiyi, her türlü belgeyi başkalarına peşkeş çekenlere, Boyabat Belediyesini kaptırmayacağız, onların buralara çöreklenmesine fırsat vermeyeceğiz, dedik. Hepiniz yollara düştünüz Allah hepinizden razı olsun " şeklinde konuştu.

ERSOY konuşmasında gerçekleştirilen hizmetlere de değinerek "2011 Haziranında  Ak Parti Hükümetinden Boyabat ne istedi ise Sinop ne istedi ise hemen hemen hepsini gerçekleştirebilmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz.Sadece Boyabat'ta değil bütün ilçelerimizde devletten istenilen bütün yatırımları getirdik. Bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz.Sadece Boyabat'ta değil bütün ilçelerimizde; eğitim tesisi sorunu olan bir ilçemiz  kalmıyor, sağlık tesisi sorunu olan bir ilçemiz kalmıyor, spor tesisi ihtiyacı olan bir ilçemiz kalmıyor. Tarihimizin en yüksek doktor sayısına sahibiz, tarihimizin en yüksek öğretmen sayısına sahibiz" dedi.


TIKLA İZLE VİDEO




Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: emniyetci 14 11 2014 16:54
sn vekilim o kadar yetkili ve etkilisiniz emniyetin 12 dönüm arsası var orayada size yakışır bir emnniyet sarayı mesala boyabatlı komisyon başkanı mehmet ersoy emniyet sarayı kendi gider adı kalır bu güzel boyabata sizinde bi katkınız olsun selam saygılar

12. Yorum: rapor 14 11 2014 07:43
doktorlarımız tam olmasına rağmen hastanemizde heyet raporu alınamıyor ve hala sinop a gitmek gerekiyor kısacası ağaç güzelde meyvesini görelim

11. Yorum: ekip nerde 14 11 2014 07:40
öğretmen açığı olmasın tamam fakat ekip nerde kaç tane öğretmen müdür sıkıntısı sebebi ile sene sonunda tayin isteyecek bilginiz varmı sayın vekilim 1 okulda öğretmenler ve yöneticiler ekip halinde çalışmalıki başarı olsun boyabat'ın en iyi okullarından birinde geçen yıl başarı öğretmenlerin ekip çalışması ile yüzde doksan idi fakat aynı okula arife günü atanan yeni müdür ile okul öğretmenlerinden hiçbiri arasında iletişim yok ve bu başarılı okulun öğretmenlerinden bir çoğu sene sonunda gidecek.

10. Yorum: gerçek sağlıkçı 14 11 2014 04:26
hastane şu anda mali yönden altın çağını yaşıyor. personelin hastane kazancından aldığı döner sermaye tarihi zirvede, nöbet parası tarihi zirvede, icap parası tarihi zirvede daha ne olsun ben allah bereket versin diyorum ve bereketini görüyorum.

9. Yorum: misafir 13 11 2014 17:24
keşke milleti hasta etmeseydinizde millette doktora ihtiyaç duymasaydı,politikanız asrı saadet dönemi gibi hasta olmamak üzerine kurulu olsaydı,keşke betonlaşma değil ahlakı kalkınmayı yapacak hocalar yetiştirseydiniz önce sizler örnek olarak ahlaklı olmaya yaşarak gösterseydiniz millete.

8. Yorum: sağlıkcı 13 11 2014 16:27
ne olacak acba bu hastanenin durumu neden diyalizi söylemiyorsunuz yıllardı hizmet eden boyabatın evladını beğenmeyip gönderdiniz hiç doktorlara sordunuzmu bi sorun ihtiyac sıkıntı varmı herşey dr gelmesiyle bitmiyor hastaneyi sendika ve malum kişiler yönetiyor neden ikinçi çocuk ve kadın doğum ve yoğun bakım yok bunlara bi bakın daha neler kraldan fazla kralcı çok bi gelinde köylü ali dayı gibi bakın hastanenin durumuna

7. Yorum: halk 13 11 2014 06:05
yıllardır cildiye doktorumuz yok.çocuk doktorumuz yeterli değil çocuklarımızı kastamonuya getirmek zorunda kalıyoruz.

6. Yorum: mehmet 13 11 2014 04:58
sayin vekilin memlekette okul yok.tarihi eser okullar dökülüyor su anda ilkokullarda ikili öğretim var.ve buda yetmezmiş gibi yine bir tarihi eser olan eski kiz meslek onailiyor.sizce bu iste bir tezatlik yokmu

5. Yorum: neyin mücadelesi ki... 13 11 2014 03:30
10 yıldır el ele,kol kola,omuz omuza, beraber yürüdünüz bu yollarda! beraber iktidar oldunuz! hukukun üstünlüğünü altüst edip, üstünlerin hukukunu kurdunuz! eğitimi çağdaş eğitimden yolunu saptırıp, dinsel eğitimin yolunu açtınız! sanal senaryolar yazıp, türk ordusunu bertaraf ettiniz!suçsuz yere hapiste yatan kişilerin kendilerinin,ailelerinin çektikleri acı dolu günlerin vebalini nasıl ödeyeceksiniz? ah şu 17 aralık! olmasaydı hala beraber bir şekilde yola devam edecektiniz! maneviyatta berber gidiyordunuz! beraberliğin maddi yönü açığa çıkınca kılıçları çektiniz! maneviyatlarınız fos çıktı! para öne geçti!
10 yıldır devletin içinde çöreklenmiş görünmeyen,duyulmayan hissedilmeyen konuşulmayan bir yapı varmış!şimdi mücadele onlarla imiş! rahmetli sayın necmettin erbakan hoca bu durum için şöyle derdi "sizi gidi palavracılar siziiiii!"

4. Yorum: sağlıkçı 13 11 2014 03:08
canavar gibi bir ortopedi doktorumuz var hastanemizde.2.side atandı geliyor.siz nerde yaşıyorsunuz?

3. Yorum: lee 13 11 2014 01:00
kalp damar servisimiz yok insanlar anjiyo olmaya samsuna gidiyor, nerde bu doktorlar nerde hizmetiniz techizayınız

2. Yorum: lee 13 11 2014 00:58
sayın vekil boyabatta ortapedi doktoru yok. siz hala siyaset peşindesiniz.

1. Yorum: erdo 13 11 2014 00:18
elbette öyle olması lazım..nüfus artıyor.teknoloji gelişiyor..bu dedikleriniz tüm türkiyede artıyor haliyle boyabatta da artacak..bu başarı değil normal sonuç sayılmalıdır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70037


Tasarım:DtGaNi