Yayın Tarihi:12 11 2014 23:36(2406)

DÜZ-DER Aşure Günü Düzenledi

Düzenlemiş oldukları Aşure günü münasebetiyle DÜZ-DER (Kolaz Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı  Sadık Sakabaş teşekkür yazısı yayınladı.

"Müstesna bir gecede hemşerilerimizi buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Muharrem ayı ilahi bereket ve feyzin, ihsan ve keremin coştuğu bollaştığı bir aydır. Aşure günü ise Muharremin onuncu günüdür bu günün Allah (cc) katında seçkin bir yeri vardır. Peygamber Efendimizin (s.a.v), ’’Kim ki Aşure günü Allah’ı anan bir topluluğa gider, onlarla bir saat bulunursa, Onu cennetine koymak Allah üzerine haktır’’ müjdesine nail olabildiysek ne mutlu bize bu vesile ile katılımlarıyla bizleri onurlandıran Dokuz Kolaz Köyü ve Mahallesinin DÜZ-DER çatısı altında birleşmesine destek veren Kolaz Köy Muhtarlarımız Hasan Sakacı,  İsmail Demirci, Cemil Maden, Necati Kartal’a, Mamak Aski Şb. Müdürü İsa Uzunoğlu’na, Ankara Mamak Muhtarlar Derneği ve Kıymetli Muhtarlarına, Bem-bir-sen 1 Nolu Şube Başkanı Bayram Elik beye, BOY-DER Yönetimine, Akpınar Dernek Başkanı Bayram Yıldırım’a iş adamlarımız Seyfettin Yaşar, Hayrullah Türker, Zeynel Balcı, Erdoğan Menteşoğluna, okumuş oldukları Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dualarla kalplerimizi nurlandıran Mahmut Maden, Sadık Özdemir, İsmail Yiğit beylere, yaptığı konuşmasıyla bu tür milli ve manevi etkinliklerin; kardeşlik, paylaşma, dayanışma, duygularımızı geliştireceğine birlik ve beraberliğimizin gücümüzü artıracağına vurgu yapan İbrahim Sakabaş beye, Tüm Hemşeri ve Üyelerimize maddi ve manevi desteğini, emeğini esirgemeyen canla başla çalışan Yönetim Kurulu Üyelerime teşekkürü borç bilirim. Muharrem ayının Tüm İslam Âlemine birlik, beraberlik içinde huzur getirmesini dilerim.’’

DÜZ-DER Yönetim Kurulu Adına
Başkan Sadık Sakabaş

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: gevşek 13 11 2014 06:13
teşekkürler düzder sadık 30 yillık ortagın nerede yapmış olduğun hareketten çok hoşlandık devamını dileriz

2. Yorum: mümin kartal 13 11 2014 01:35
değerli hemşerilerimiz ve saygı değer misafirlerimiz aşüremize katılan tüm 9 köyün kayıtlı kayıtsız bütün üyelerimize katılımlarından dolayı başkan yardmcısı sıfatı ile yukardaki özette ismi geçen geçmiyen herkese çok teşekküreder aşüremizi allah kabul etsin.1 nolu yorumcu arkadaşada düşüncesini belirtmiş yada gördüğünü yazmış.

1. Yorum: kolazlı 13 11 2014 00:50
bu düzderin başkanı sadık bey öncelikle yaptığı aşüre etkinliğini allah kabul etsin ancak katılan misafirlerini yakınlık derecesine göremi ağırlıyor yada bazılarının isimlerini yukarda zikrediyor diğer katılanları saymıyor yoksa onlara karşı bir eksiklikmi hissediyor anlaşılır bir durum değil.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47097


Tasarım:DtGaNi