Yayın Tarihi:13 11 2014 00:53(2402)

Telgrafa Ne Oldu

AK Parti Boyabat Kongresi'nde, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş'in yolladığı kutlama telgrafının divan başkanlığı tarafından okunmadığı iddiası ortaya atıldı.

Bu iddia ile ilgili olarak gazetemize oldukça fazla soru gelince, bizde araştırmaya ve sizleri bilgilendirmeye karar verdik.

Özelikle Sinop'ta yayın yapan Halk Sesi ve Haber-Sayfam sitelerinde bu konu üzerinde ayrıntılı bilgi sahibi olduk. Ancak biz sadece konunun haber haber yönünü size aktaracağız, yorum yapmayacağız.

Halk Sesi sitesi sahibi Mete Çağdaş, AK Parti Boyabat Kongresine, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş'in yolladığı kutlama telgrafının divan başkanlığı tarafından okunmadığı iddia ediyor.

Konuyla ilgili iddialara cevap arayan Halk Sesi sitesi sahibi Mete Çağdaş,  AK Parti Boyabat Eski İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu ile bir telefon görüşmesi yaptığını, Hasan Tosunoğlu'nun "Ben, ne kadar telgraf geldi ise divan başkanlığına teslim ettim. Telgraflar okunurken de oradaydım ama okunup okunmadığına dikkat etmedim nihayetinde kongredesiniz ve yanınızdaki ile filan sohbet ediyorsunuz, dalgınlığınıza gelebiliyor. Bu yüzden duymamış olabilirim“ dediğini söylüyor. AK Parti Boyabat Kongresi'nde de divan başkanlığını yapan Musa Yıldırım ise Mete Çağdaş’a “Bana sayın Nazım Maviş'in telgrafı verilmedi, önüme ne getirdiler ise onlar okutuldu.“ diyerek, Nazım Maviş’in telgrafının kendisine verilmediğini belirtiyor.

Bu haberin üzerine çok çeşitli yorumlar yapılmış vaziyette, yapmayacağız dedikse de, bir yorumda biz yapalım.

Eğer Nazım Maviş'in telgrafı bilerek okutulmamış ise ve bunu kim yapmışsa büyük bir ayıp ve hata yapmış, eğer Nazım Maviş'in telgrafı bilmeden veya unutularak okunmamış ise bu seferde daha dikkatli olunması gerekiyor.

Biz telgrafın hata ile okunmadığına inanmak istiyoruz. Çok yakından tanıdığımız bu insanların, böyle komikçe ve seviyesizce hareketler yapacağına inanmak istemiyoruz.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: korkunun ecele faydası yo ... 15 11 2014 08:01
boyabatta siyaset yapanların hepsi korkak siyaset anlayışlarından dolayı tarihin tozlu sayfaları arasında yok olup gittiler.
korkunun ecele faydası yok sonunuz geldi ....

8. Yorum: okunmadı 14 11 2014 16:32
sayın nazım maviş'in mesajı okunmadı. okundu okunmadı diye tartışmaya hiç gerek yok sayın nazım maviş'in mesajı okunmadı.

7. Yorum: yenimahleli nejla 13 11 2014 17:25
nazım maviş giderek revaçta olmaya başladı.ilerki süreçte milletvekili olur herhalde.

6. Yorum: seni yerler 13 11 2014 16:41
valla okunsa da okunmasa da nazım maviş o ikisini de yer. görünen köy onu gösteriyor.

5. Yorum: partili 13 11 2014 16:17
sn nazım maviş boyabatımızın yetiştirdiği bir evladımız 2015 şin millet vekili adayı böyle birşeyin yapılması çok saygısızlık ve ayıptır şimdiki vekilimiz mehmet ersoy sn topcunun farklı bir fersuyonu yola cıktığı zaman ki ekibe bakın şimdi ise sinirli bağıran insanlara kızan çevresini talan eden biri oldu

4. Yorum: mustafa başdoğan 13 11 2014 06:40
korkuyorlar korkuyorlar korkunun ecele faydası yok sn nazım mavişi geldiği konuma bir mesesajı okukmayanlarmı getirdi neden basına intikal etti kurt dumalı havayı severmiş sn hocam kimseye hak etmediği değeri vermen gerekmez

3. Yorum: ilçe başkanı 13 11 2014 05:50
çok başarılı çok etkili çok yetkili önceki başkan bunu açıklamalı bu çok büyük ayıbı kim yaptıysa özür dilemeli. bunu yapan ve yaptıran ortaya çıkmalı

2. Yorum: ne geldiyseymiş 13 11 2014 05:42
eski ilçe başkanının savunmasına bakar mısınız çok komik. her zamanki gibi olaydan sıyrılma politikası suya sabuna dokunma işine bak felsefesi ama devran döner sıkılmayın

1. Yorum: yenimahle sakini 13 11 2014 03:37
telgırafı okunmamasını siteyen 2 kişi biri sayın ................................ digeride malum şahıs ama bilmezlerki bu kervan böyle gitmeyeceni hesap döner sap döner


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

20726


Tasarım:DtGaNi