Yayın Tarihi:14 11 2014 18:59(1410)

Başkandan İl Müftüsüne Ziyaret

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İl Müftüsü Mustafa Erkan’ı ziyaret etti.

Kılıçaslan, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret kapsamında İl Müftüsü Mustafa Erkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kılıçaslan, İl Müftülüğünün önemli çalışmalar yaptığını belirterek" Sinop’ta güzel işler yapıyorsunuz. Bütün din görevlilerine sizin aracılığınızla selam ve saygılarımızı gönderiyoruz. Sinop için çok önemli olan Kur’an Kursları için nasıl çalıştığınızı halkımız yakinen takip ediyor. Belediye olarak bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün etkinliklerinize, programlarınıza ve çalışmalarınıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

İl Müftüsü Mustafa Erkan ise, "Halka hizmet çok önemli. Halkımız daha rahat ibadet edebilsin diye Camilerimiz, Kur’an Kurslarımız ve müştemilatlarının eksikliklerini süratle gidermeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Belediye olarak bizlerin yanında olmanızı hissetmek bizim için önemlidir. Yaptığınız ziyaretten dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum" dedi.

Celal Şenaslan Diyanet Tv-SİNOP

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33450


Tasarım:DtGaNi