Yayın Tarihi:14 11 2014 21:48(1761)

Durağan Belediyesi'ne Yeni Çöp Toplama Aracı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Durağan'da temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Çöp Toplama Aracı Durağan Belediyesi'ne hibe olarak alınmıştır.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ”İlçemizin çehresini değiştirecek projelerimizin kaynaklarını görüşmek üzere Ankara’ya yaptığımız ziyarette Sinop Milletvekilimiz, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Mehmet Ersoy’un da desteği ile İlçemizin ihtiyacı olan Modern bir Çöp Toplama aracını Belediyemize hibe olarak kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye bütçemizden de herhangi bir bedel ödemeyeceğiz. Belediyemiz araç parkını çok ciddi şekilde güçlendirmenin peşindeyiz. 5 yıl içerisinde araç parkımızda büyük değişim hedefliyoruz. Modern hizmet araçlarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. İnşallah gerek kendi imkânlarımızla gerekse hibe alınacak araçlarımızla ilçemize çok daha fazla hizmet edeceğiz. Aracın Belediyemize kazandırılmasındaki destek ve emeklerinden dolayı Sinop Milletvekilimiz, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Mehmet Ersoy’a, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışanlarına ve Belediye Personellerimize teşekkür ediyorum. Çöp toplama aracı ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: h.c 15 11 2014 04:01
komşu ilçemiz durağan,a ve durağanlı hemşehrilerimize hayırlı olsun.bu aracın temininde emeği olanlarada sonsuz tşekkürler.

1. Yorum: çoraklı ali 15 11 2014 00:00
durağan giderek gelişiyor kalkınıyor. yeşiliyle ırmağı gölüyle varmı durağan gibisi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

71179


Tasarım:DtGaNi