Yayın Tarihi:16 11 2014 04:53(2296)

Ayıp ayıp…

Bugün Sinop’ta Zonguldak Gençlik Merkezi bayan futbol takımı ile Sinop Kız Meslek Lisesi bayan futbol takımları arasında Türkiye 3.ligi bayan futbol müsabakası vardı.

Fakat, maçtan bir saat önce soyunma odasına gelen Sinop Kız Meslek Lisesi bayan futbol kulübü oyuncuları ile misafir takım oyuncuları Bostancılı Stadyumu'nda görevli kimsenin bulunmadığını ve soyunma odaları dahil her yerin kapalı olduğunu gördüler.

Bunun üzerine tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiren bayan futbolcular “Ne acı bir durum! 1 saat sonra maç var ancak stad görevlileri yok! Stada inen yok kapalı! 3.ligde resmi bir maç var ancak sanırız kimsenin haberi yok!“ diyerek yazdılar ve paylaşımda bulundular.

Öte yandan bunun bir SKANDAL olduğunu ileri süren oyuncu velileri ve seyirciler “Bu stad görevlisi kimse her zaman aynı şeyi yapıyor yani bu ilk değil bunu defalarca İl müdürü Haşim Murat Öztürk’e bildirdik fakat değişen hiç bir şey olmadı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde bu kadar duyarsız bir yönetim anlayışını Sinop ilk kez yaşıyor“ diyerek, İl müdürü Haşim Murat Öztürk’e de tepkilerini dile getirdiler.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: hayrullah semiz 16 11 2014 19:42
tüm sorumluluk sinop gençlik spor müdürlüğüne aittir. görevlilerin takibini yapmak o mercinin görevidir.

1. Yorum: serpil erol 16 11 2014 07:10
sn.mehmet ersoy atanmasına vesile olduğu müdürü ile gurur duyabilir.sinop'ta sporu vekil bitirdi ya yazıklar olsun. bizler cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza gerekenleri zaten yazdık. bakalim 2015'te hesaplasacagiz. bu müdüre hala sahip çıkıyor ya yazıklar olsun. sinop’a ve ilçelerine gram kadar faydası olmayan bir müdür daha ne kadar görevde kalacak dehşetle izliyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

404696


Tasarım:DtGaNi