Yayın Tarihi:16 11 2014 22:04(2207)

İşte MHP'nin Yeni Başkanları

MHP Genel Merkezi tarafından yapılan atama ile Sinop Merkez İlçe ve bütün ilçelerinin MHP İlçe Başkanları değiştirildi.

Sinop MHP İl Başkanı Ali Çakır  bir basın toplantısı düzenleyerek yeni ilçe başkanlarını basına tanıttı.

Düzenlenen basın toplantısına MHP İl Başkanı Ali Çakır’ın yanı sıra MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Küçükbaş, yeni ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Ali Çakır toplantıda yaptığı konuşmasında, önümüzdeki seçimlerde Sinop’tan milletvekili çıkararak Başbuğumuzun vasiyetini yerine getireceğiz. Bütün etnik unsurlarını yoğurup tek millet olmayı başaran yüce Türk milletinin özünden yükselen Milliyetçi Hareket Partimizin artık, tek başına iktidar olma zamanı gelmiştir dedi.

Türkiyenin en kuzey uç noktasındaki Türkmen şehrinden, Türklerin ilk denize açıldığı liman şehrinden  partimizin en yüksek oy alarak, İlk defa milletvekili çıkaracağız diyen Çakır, böylece Başbuğumuzun vasiyeti yerine gelmiş olacak. Çünkü ne zaman Sinop'tan bir vekil çıkarırsak o zaman tek başımıza iktidarız demişti Rahmetli Başbuğumuz.

İşte bizim hedefimiz bu dedi.

Şimdi sözlerime son verip, Genel Merkezimiz tarafından teşkilatlarımıza yeni atanan teşkilat başkanlarımızı sizlerle tanıştırmadan önce, Davamıza hizmet yolunda bu güne kadar Sinop teşkilatlarımızda görev alan bütün başkanlarımıza ve yöneticilerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum diyen Çakır, ayrıca, bayrak değişiminde nöbeti devralan yeni başkanlarımıza ve yönetimlerine de başarılar diliyorum açıklamasında bulundu.

MHP Genel Merkezi tarafından Sinop Merkez İlçe Başkanlığına Murat Kahveci getirilirken, Ayancık İlçe Başkanı İbrahim Çaylı, Boyabat İlçe Başkanı Erdal Ertekin, Durağan İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu, Dikmen İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, Erfelek İlçe Başkanı Aslan Ünalan, Gerze İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve Saraydüzü İlçe Başkanı Ferdi Canoğlu isimlerinden oluştu.

Haber: A. Fatih Yılmaz - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

102280


Tasarım:DtGaNi