Yayın Tarihi:17 11 2014 02:31(1692)

Eski Pazar Yokuşu Yolu Çöp-1

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: yakup 20 11 2014 17:08
haklısın arkadaş.yok böyle rezalet bir durum.madem bu çevre olaylarına el attın birde yeni otogarın hemen altından esentepe mahallesine ait kanalizasyon atıkları daylı köyü merasına doğru akıyor.defalarca söylenmesine rağmen ilgilenmiyor.

3. Yorum: çoraklar 20 11 2014 04:40
nedir bu pislikler ya. çevreye duyarlı ve saygılı olmalıyız. bu molozları atanlar tespit edilip gerekli cezai yaptırımlar tatbik olunmalıdır.

2. Yorum: gurbet 19 11 2014 22:14
sayın gazete yetkilileri
biz gurbetteki boyabatlılar olarak sıladan bir haber umuduyla takip ettiğimiz güya haber! sitenizde siyasi sürtüşmelerinizden sebep haber bulamaz olduk. siyasi tutumunuz haberciliğinizin önüne geçmemiş olsaydı daha ciddi haberler okuyabilirdik. şu kadar tıklandık, bu kadar okunduk gibi haberler yapabiliyorsanız bunu başarınıza değil bir lokma ekmek uğruna gurbete çıkmış ve sıla özlemiyle yanan bizlere borçlusunuz.

1. Yorum: vatandaş 19 11 2014 21:13
boyabat gazetesi kusura bakma ama böyle akp ye oy kaybettirmeye çalışıyorsun ya bişey değişmez kendinizi yormayın boşuna ikinci konu ise fotoğraflara baktım beton tuğla atılmış geneli öyle bunları yapanlar muhtemelen fabrikacılardır sanırım bide biber vs.. atılmış onları atanda muhtemelen hal yerindeki kişilerdir yükleyin oraya boşaltmışlardır yani işin özü bunlar temizlense bile ertesi hafta tekrar atılır böyle haber yapmak yerine fotoğrafları çekip neden bunları buraya atıyorsunuz boyabatın çöplüğümü yok demeniz daha doğru olurdu burda belediye suçlu olmaz bu zamana kadar ki hiçbir belediye orayla ilgilenmedi ilgilenceğinide sanmıyorum malesef halkın zihniyeti kötü


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24072


Tasarım:DtGaNi