Yayın Tarihi:17 11 2014 03:10(2171)

Panayır Yeri Çöp-2

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: gurbet 19 11 2014 22:21
sayın gazete yetkilileri
biz gurbetteki boyabatlılar olarak sıladan bir haber umuduyla takip ettiğimiz güya haber! sitenizde siyasi sürtüşmelerinizden sebep haber bulamaz olduk. siyasi tutumunuz haberciliğinizin önüne geçmemiş olsaydı daha ciddi haberler okuyabilirdik. şu kadar tıklandık, bu kadar okunduk gibi haberler yapabiliyorsanız bunu başarınıza değil bir lokma ekmek uğruna gurbete çıkmış ve sıla özlemiyle yanan bizlere borçlusunuz.

4. Yorum: laylon poşet düşmanı 17 11 2014 22:59
şu laylon poşetler artık yasaklansın gari.bıktık artık şu pis poşetlerden.eskiden gazte kağıdından kese torbaları olurdu.file ipten pazar torbaları olurdu. bunlara geri dönmek farz oldu artık.

3. Yorum: sayın başkan 17 11 2014 22:52
sayın başkan ;belediyecilikte ilk önemli hizmet , bütün halkın yararlandığı çevre temizliğidir. onun için bütün işlerden önce temizlik hizmeti lazım. bakıyorum (önce temizlik) önceliği olamayan her işe koşuyorsun. kendi çapında haklı olabilirsin. bu temizlikleri yapmanın fazla bir maliyeti olacağını da zannetmiyorum. ilk önce halkın tamamını ilgilendiren konulara ağırlık verirsen iyi olur. halk vaat ettiğin projelere değil, ilk önce özellikle etrafındaki çöplere dikkat eder. topla muhtarları öncelikli olarak nereler temizlenecekse hallediver ki halkın sana güveni olsun ; diğer projelerin için. halkın çoğu sana güveniyor boşa çıkarma temizlik imanın yarısıdır. gerisi sana kalmış. saygılarımla

2. Yorum: ??????????????? 17 11 2014 21:19
boyabat gazetesi şefik çakıcıyı karalamak için çöpleri önce oralara atıyor sonrada fotoğraflıyor. nasıl zeka ama.....cesur haberiniz için teşekkürler boyabat gazetesi

1. Yorum: hüseyin cömert 17 11 2014 21:12
marka şehir boyabattan manzaralar....muhtar niyazi neredesin!!!! 5 çöp aracı aldık diyerek hava atanlar neredesiniz...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

39786


Tasarım:DtGaNi