Yayın Tarihi:17 11 2014 08:29(1934)


Kale Dağcılık Kulübü İlçemizde İdi

Kırıkkale merkezli Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ekibi düzenlemiş oldukları Sinop il gezisi kapsamında ilçemiz Boyabat'a da uğrayarak ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Boyabat'ta kale ve çarşı içinde gezinti yapan grup akşamda Belediye tarafından ağırlanarak Kalebağı tesislerinde yemek molası verdi.

Yemek esnasında Boyabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan, Belediye meclis üyesi Mehmet Sarıoğlu ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik'te gruba eşlik ettiler.




Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: osman kubilay karan 18 11 2014 17:33
sıcak ve yakından ilgileri ve anadolu insanının samimiyeti ile misafirperverlik örneği göstererek bizleri güzel boyabat ilçemizde ağırlayan boyabat belediyesi ne çok teşekkürler..evimize geri dönerken çokca kanlıca mantarı,taktak helvası,kuzu kestanesi ve gönlümüzde boyabatlılara ayırdığımız özel yer ile döndük..uygun bir zamanımızda tekrar gelip tekrar gelmek istiyoruz..çok selam ve sevgiler.

1. Yorum: muharrem durakcan 17 11 2014 17:40
kısıtlı zamanımıza rağmen bizi davet ederek ağırlayan boyabat belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. yöreye özgü kapalı kıymalı pideleri harikaydı. ayrıca çarşıda bize öncülük ederek yöreye özgü kanlıca mantarı, tak tak helvasını, boyabat dolmasını(boyabat atomu) tanımamıza vesile oldular misafirperverliklerinden dolayı boyabatlı dostlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. umarım tekrar gidebiliriz gezme fırsatı bulamadığımız şelale ve bazalt kayalıklarınıda gezme fırsatımız olur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18113


Tasarım:DtGaNi