Yayın Tarihi:17 11 2014 19:35(2215)

Sebep: Alkol ve hız…

Alkollü olduğu belirtilen Ö.B adlı şahsın kullandığı araç, gece sabaha karşı 03.00 sıralarında tersane mevkiinde bulunan "Ayhan Kotra" isimli el sanatları işi yapan dükkana çarparak durabildi.

Edinilen bilgiye göre aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen Ö.B isimli şahsın kullandığı 57 KH 227 Plakalı otomobil, sürücüsünün hızlı ve alkollü olması nedeniyle virajı alamayarak doğrudan maket kotracı dükkanının camından içeri girdikten sonra ancak durabildi.

“Bomba atıldı“ sandım diyen, iş yeri sahibi Sinan Demir, “Öyle gürültülü bir ses çıktı ki yataktan fırladım. Camdan baktığımda ise bir aracın dükkanımın içinde olduğunu gördüm" dedi. Dükkanında 6-7 Bin TL civarında maddi zarar meydana geldiğini belirten Sinan Demir “Nolur kimse alkollü araç kıllanmasın herkesin çoluğu çocuğu var. Allah korumuş o esnada orada geçmekte olan insanlar da olabilirdi ve daha üzücü olay yaşanabilirdi“ dedi.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80298


Tasarım:DtGaNi