Yayın Tarihi:18 11 2014 00:06(4237)

Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koordinatör Hastane olarak atandı.

Kardiyovasküler Cerrahi ve Anjio Ünitesinin açılması için Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde, Türkiye’ nin en iyi Kardiyovasküler cerrahi ve Anjio Merkezlerinden olan İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi koordinatör hastane olarak belirlendi.

Genel Sekreter Op. Dr. Tolga BAŞ yaptığı açıklamada ‘’personel eğitiminin 3-4 ay süreceğini, Anjio Ünitesinin alınması, Kalp Akciğer Pompası, İntraaortik Balon Pompası ve KVC’ de kullanılan diğer cihazların 6-7 ay süre zarfında tamamlanacağını daha sonra Koşuyolu Hastanesi ekibi ile birlikte ameliyatlara başlayacaklarını” belirtti.

Genel Sekreterliğimize bağlı Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kurulacak olan Anjio-KVC Ünitesi(Kardiyovasküler Cerrahi) için İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nden bir heyet 14.11.2014 Cuma günü ziyarete geldi.

Genel Sekreterimiz Op. Dr. Tolga BAŞ, İstanbul kartal Koşuyolu yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç. Dr. Birol ÖZKAN, Doç. Dr. Ali FEDAKAR, Uzm. Dr. Tuncer KOÇAK ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Asiye GÜLEŞEN’i Makamında kabul ettikten sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde kurulacak birimlerde değerlendirmelerde bulundular.

Ziyarette Genel Sekreterimiz Op. Dr. Tolga BAŞ, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Dr. Alper DELİER, İdari Hizmetler Başkanımız Erkal BOZ, Mali Hizmetler Başkanımız Hicabi UZUN, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuna BİLECİK ve diğer yöneticiler hazır bulundular.

Genel Sekreter Op. Dr. Tolga BAŞ Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nin Türkiye’ nin önde gelen Kalp Cerrahisi Merkezlerinden biri olduğunu, İlimize kazandırılan Anjiografi Ünitesi ve Kalp Damar Cerrahisi Merkezinin kurulması çalışmaları aşamasında başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOGLU, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Uzm. Dr. Zafer ÇUKUROVA, İlimiz Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Sayın Mehmet ERSOY, İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri ve İlimizin yerel siyasetçileri büyük destek oldular.

Bu konuda destekleri olanlara teşekkür ederek, Kalp Hastalığının son yıllarda önemli ve çok sık rastlanan bir sağlık problemi olduğunu, Kardiyovasküler Cerrahi ve Anjiyo merkezinin açılmasıyla turizm kenti olan bir şehirde önemli bir eksikliğin giderileceğini belirterek çevre illerden gelen hastalarımızın da tedavilerinin yapılacağını belirterek, ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Op. Dr. Tolga BAŞ

Sinop ili Kamu Hastaneleri

Birliği Genel Sekreteri

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

372978


Tasarım:DtGaNi