Yayın Tarihi:18 11 2014 04:20(1635)

Ağır Suçlama!

Sık sık spor malzemeleri çalınan Sinop Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü çalıştırıcısı Aykut Cem Yalçınkaya tepkisini öfkeli bir şekilde dile getirdi.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Kemalettin Sami Paşa Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yaparken bir hafta içersinde 2 top ve 2 antrenman malzemesinin çalındığını iddia eden Yalçınkaya, sosyal paylaşım sitesi twitter den yaptığı açıklamasında “KEMALETTİN SAMİ PAŞA SPOR SALONUNDA HIRSIZ VAR! 1 HAFTA DA 2 TOP 2 ANTRENMAN MALZEMESİ ÇALINDI AYIP ULAN“ diyerek yazdı.

Şimdi Yalçınkaya’nın "HIRSIZ VAR!" diyerek, suçlamada bulunduğu Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kurumuna bağlı bu spor salonunda güvenlik kameralarına ve yine güvenlik görevlisine rağmen böyle bir hırsızlık olayının meydana geldiği iddia edilen spor salonu ile ilgili olarak kurum yetkililerinin nasıl bir açıklama da bulunacağı merak konusu oldu.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108884


Tasarım:DtGaNi