Yayın Tarihi:18 11 2014 04:32(4014)

Okul ve pansiyon binası resmi törenle açıldı

Boyabat Merkez Türk Telekom Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Yurt binası ve Sarıağaççayı Köyü İlkokulu bugün resmi törenle açıldı.

Açılış törenine Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı İlimiz Milletvekili Mehmet Ersoy, Garnizon Komutanı Albay Şefaattin Serten,  Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Dr Şaban Karataş, Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Boyabat Belediye Başkan Vekili Mehmet Sarıoğlu, Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İl ve ilçe protokolünden yetkili Şube Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından, günün anısına Sinop valisi yüklenici firmaya plaket takdim etti.

Tören Atatürk Ortaokulu folklor ekibi gösterileri ile devam etti. Folklor ekibinin gösterisinin ardından kurdele kesimine geçildi, öncesinde 200 öğrenci kapasiteli ve 3 katlı  TT Anadolu lisesi öğrenci yurdu, sonra 3 katlı 18 derslikli Sarıaçaçayı ilkokulu açılışı yapıldı.

Tören her iki okulun gezileri ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: özer 20 11 2014 08:59
8. yorumcu ses kayıtlarının adli tıpta ne işi varmış? yalanın da bu kadarına pes doğrusu.

11. Yorum: boyabatlı 19 11 2014 22:00
köyümüze hayırlı uğurlu olsun

10. Yorum: hakgi 19 11 2014 18:04
halkı belki kandırabilirsiniz.ama yaradan' ı asla! yapanın ve yapana göz yumanın hesabı sorulur elbet. helal lokmayla yetistirilip,adam olan. ancak nefsine yenik düşenlerin yerinde olmayı istermiydiniz? yoo asla!!

9. Yorum: halil 19 11 2014 04:08
...olmadı be tam maklube yenecek hocamıza selam çakılacak yermiş..ama bize buraları kullandırmazlar.sistemimi
zi kafalarına kazıdığımız kah vefa kah bağlılık duyguları ile davranan nesiller alındı elimizden...ak saraylar bizim dilimize pelesenk oldu avunup duruyoruz.maliyet hesaplarıyla uğraşıyoruz çok harcadılar bakın oy vermeyin mi diyeceğiz...ortada yapılanlar,vicdanlar sinede içindekini ancak allah ve sahibi bilir..emeği geçenlerden allah razı olsun bir kuruşunu haksız kullananlardan da hesabı dosdoğru olan hesap soracaktır...halkın eleğinde elenmek zor iştir vesselam..

8. Yorum: gerçek 18 11 2014 22:41
bugün belli olan adli tıp raporları sonucunda 17 aralık konuşmalarını montaj değil gerçek olduğu tescillendi. geldiğimiz noktada herşeye rağmen kapatılan bir soruşturma var. görmezden gelinen yozlaşma. bunlar varken biz okul binalarıyla değiştirilen müdürlerle bir yere varamayız. istihbarat devleti ancak bugün kendisine koltuk kapanları! memnun edebilir. geleceğimizi ise karartır.

7. Yorum: maliyetler ! ... 18 11 2014 19:49
3 katlı 200 öğrenci kapasiteli yurt binası ile 3 katlı 18 derslikli bir okul binasının toplam maliyeti 4 milyona yakın deniyor da bizler 4 milyon diyelim.
hani ankara atatürk orman çiftliğine(eee yapacak başka bir yer yok ve çok acilmiş gibi! ) bir saray yapıldı. (iyi ki saraycık demediler!) maliyeti 1.600 milyar diyelim(daha maliyetlere eklenecekler var tabi ki!) ilçemize yapılan bu iki bina gibi tam 400 tane okul ve 400 tane yurt yapılabiliyor! ve birde kimi kamu binaları,lojmanları yüksek fiyatlarla kiralama ücretleri vede kimi lüxs harcamaları da eklenince anlaşılan o ki tüm yurdumuzun okul, yurt, pansiyon ihtiyaçları savurganlıklar yapılmasa hemen hemen karşılanabilecek! birde temel atmak,açılış yapmak için harcana paralarla bir derslik yapılabilir! maliyetlere bakınca ne kadar savurgan,gösteriş meraklısı bir mali politikamızın olduğu gün gibi açık değil mi? harcanan paralar harcayanların değil,milletin cebinden çıkıyor! öyle değil mi?

6. Yorum: ya eğitim sistemimiz... 18 11 2014 17:59
daha çok yapılsın! okullar, pansiyonlar, yurtlar yapılsın! bu ülkede okumak isteyen her çocuk devlet imkanlarını kullanarak okusun! okumak isteyen her kişinin maddi ve manevi yönden imkansızlıklarından dolayı ben okuyamadım diyemeyeceği bir eğitim sisteminin yerleşmesi, her bir vatandaşımızın özlemi değil midir? insanın içini sızlatan kimi durumlarda yok değil ülkemizde! hani bakıyorsunuz bu ülke kurtarıcımızın ve kurucumuzun resimlerini açılışlarda binalara asıyorsunuz! fakat bu kişinin hedeflediği çağdaş eğitim sistemini çökertip 100 yıl önceki bir eğitim sistemini hayata geçirmek için uğraş vermek,destelemek, iki yüzlülük,riyakarlık değil midir? evet çok güzel binalar yapılıyor!daha çok yapılsın diyoruz da,ya bu binaların içinde verilmek istenen ve verilen eğitim sistemi aklın ve bilimin gösterdiği yolda giden bir eğitim sistemimi ki? hani bazı şeyler için denir ya!dışı seni,içi beni yakar!içeride verilen eğitim sistemi de gelecek nesillerimizin, geleceklerini yakmıyor mu?

5. Yorum: boyabatlı 18 11 2014 17:10
bu kadar şatavata ne gerek var halkın sevgisi sel olmuş iyiki öğrenciler varmış böyle siyaset olursa böyle olur sipariş verip servis değişirse heasp ikiye katlanır

4. Yorum: köylü 18 11 2014 16:49
sayın vekilim sarıağaççayırı köyüne girerken yarım kalmış yolu görmüşsündür inşallah 400 metre uzunluğunda yol 4 yıldır bitmedi nereye gitti bu yol ödenekleri saygılar

3. Yorum: boyabatlı 18 11 2014 15:40
hayırlı olsun ama adında türk kelimesi var.bu devirde hayret doğrusu..

2. Yorum: haha 18 11 2014 09:53
akp de iyi açılıştı devlet açılışlarını mitinge çevirmeye

1. Yorum: ibrahim arda 18 11 2014 07:54
hayırlı olsun....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48952


Tasarım:DtGaNi