Yayın Tarihi:19 11 2014 07:54()


ERSOY'un Hızına Yetişilemiyor....



TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve İlimiz Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy ulusal medyada son aylarda göstermiş olduğu performans ile bir hayli dikkat çekiyor..

Zaman zaman bir gün içerisinde 4-5 TV kanalında  canlı olarak kendi alanında  söyleşi ve gündeme ilişkin değerlendirmeler veren ERSOY'un medyada adeta hızına yetişilemiyor..

Milletvekili Mehmet ERSOY bugünde TRT Haber Kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ersoy'un canlı olarak yapmış olduğu değerlendirmeleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


TIKLA İZLE VİDEO





Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: yavuz 20 11 2014 17:06
fazla koşmasın yorulur valla. kendisine ayıp ederler. sayın vekil ali coşkun diye bir bakan vardı. televizyon televizyon koşardı. bırak milletvekilliğini aday bile yapmadılar. ya kemal unakıtan. bak oda çok kanal gezdi. koştu koştu onuda aday yapmadılar. selma aliye kavaf oda bakandı her gün kanal kanal geziyordu. sen biraz daha gez dediler. oda aday olamadı. bak aklını başına devşir. fazla koşup yorulma. yağmurlu günlerde sokağa çıkma. hasta olursun. yavuz sultan selim han der ki "kara rı iltifat insanı teşvik eder. fazlası ise insanı tüketir" alkışlanmak güzeldir. alkışı bırak mevlaya bak. sayın vekil. korkunun ecele faydası yok. senin içinde hesap günü yakındır.......

6. Yorum: yaylacılılı 20 11 2014 05:26
ersoy tv lere çıkıp gündemi değerlendiriyor diye kimsenin yolunda gitmeyen işleri düzelmiyor.işsiz işe kavuşmuyor, sorunu olan vatandaşın sorunu çözülmüyor.her gün tv ye çıkıp konuşmaktan, bir mahallenin ya da bir köyün, yahut bir fukaranın sorununu halletmek bin defa evladır.şayet tv lere çıkıp konuşmak önemli sayılan kişi ya da vekil olmanın işareti ise 2011 kasımında barajdan köylerini terkeden yaylacılı köylüleri neden 3 kışı barakada geçirip ancak 2014 te evlerini yapabilmeye başladılar? ilçeye gelip çevrenizde zırh olan parti teşkilatının arasından geçemeyip halini arzedemeyen zavallı vatandaşın halini bilmek ve anlamaktan uzak, her şeyi güllük gülüstanlık gösteren partililerin (daha doğrusu, aslında o partili olmayan her devrin adamı partililerin) beyanatlarını yeterli görerek ilçeden ayrılıp gitmek, sonra tv lere çıkıp konuşmak...

5. Yorum: bu neyin hızı acaba?... 19 11 2014 20:09
akşamları oldu mu oturuyorsunuz tv'nin karşısına kimler ne hızla! neler yapıyorlar, neler yapmak istiyorlar,kim ne demiş,neler demiş,şu şunu demiş,bu bunu demiş,kimler doğru söylemiş,kimler yalan söylemiş miş...miş...miş...sanki bir tv dizisi izler gibi her akşam aynı dizi!kumanda elinde değiştirsene diyorlar ya hemen hemen her kanal aynı dizinin değişik versiyonlarıyla karşı karşıya değil miyiz?aynı dizi kimilerinde pembe diziler olmuş,kimilerinde karamsar diziler olmuş!kimilerine bakıyorsunuz karanlık dizileri pembe diziler yapma peşinde! hani diyorlar ya hızına yetişilmiyor!acaba diyorsunuz onlar için mi? fakat şu hiç doğru değil! siyasi bir partinin vekili iseniz, illaki bu partinin hangi kademesinde olursa olsun onların yaptıkları veya adı karıştıkları olumsuz kimi durumlarını görmezden,duymazdan ve hatta taraf olunarak aklama peşinde olunursa aynı suçu işleme durumunda değil misiniz?

4. Yorum: ömer 19 11 2014 20:02
evet boş laf konuşmaktaki hızına yetişilemiyor. görünürde hiçbir icraat yok boş laf çok.

3. Yorum: evet 19 11 2014 18:22
seçimlerde de hızını görmek lazım

2. Yorum: devam 19 11 2014 17:57
durmak yok devam. devam 2015 hazirana kadar devam.sonrası tam bir muamma :) sonrası hesap kitap zamanı.

1. Yorum: serpil erol 19 11 2014 09:58
sn.ersoy'un hızına tabi yetişilmez. oda biliyor ki 2015'te vekil olamayacak.bu son çırpınışları... söz veripte aday yapmadıkları kişilerin ahını önce bu dünyada sonra ahirette ödeyecek. söz namustur cümlesinin bile ne anlama geldiği bilmeden tv tv koşuyor. zamanında sinop belediye başkanı zeki yılmazer'de böyleydi msonunda darma dağın oldu.ersoy'un da sonu ondan da kötü olacak.boyabat'ta bir dostu kalmadı. yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişti. tvlere çıkmak çok kolay ver parayı herkes çıksın. ersoy ilk önce kamuoyundan sakladığı başbakanın kendisinden savunma aldığı konuyu açıklasın.ardından yanındaki kişilerin çevirdiği dolapları açıklasın.sonra da sinop'ta bol bol resim çekildiği kişileri bir daha gözden geçirsin. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. allah'in adeleti er yada geç ama muhakkak tecelli eder.hrp birlikte izleyeğiz...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30159


Tasarım:DtGaNi